Віктор Вацко: Пенальті у ворота "Кривбасу" в грі з "Рухом" - це "клініка"

Віктор Вацко: Пенальті у ворота "Кривбасу" в грі з "Рухом" - це "клініка"}

Авторитетний футбольний коментатор та експерт Віктор Вацко прокоментував епізод з призначенням пенальті в матчі 9 туру УПЛ «Кривбас» - «Рух» у ворота криворіжців у середині другого тайму та розкритикував його.

- Пенальті у ворота «Кривбасу» - переломний момент у матчі, після якого «Рух» повів у рахунку. Я не розумію, як такі пенальті можна ставити, тим більше, коли на матчі працює VAR. Дивлюсь відео і, що бачу я: Бескоровайний вибиває мʼяча чисто, впевнено, акцентовано. За інерцією після цього чіпляє коліно Климчука. Футбол – це ж гра у мʼяч, вірно?! Ось він і зіграв у мʼяч.

Передивився цей момент, певно, разів 15. Не розумію, що вони там знайшли. Арбітр Дмитро Бондаренко та арбітр VAR Дмитро Панчишин. Де там пенальті? Яка причина призначення пенальті?! Тут чітко видно, що ніякого порушення правил немає. Якщо Лучі чи Ріццолі чи ще хтось буде це виправдовувати, приплітати сюди рекомендації, трактування, як вони це вміють відносно тих, коли це необхідно виправдати. Це «клініка».

Вважаю, якщо призначати такі пенальті, то від футболу треба відмовлятись взагалі. Будемо балет дивитись замість нього, в оперу ходити. Те, що відбувається, нормально сприймати чи реагувати, неможливо.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг за матеріалами Вацко Live

Теги

Зроблено в Oranges Guru