Вікторія Калінчук: Дівчата - молодці. Не дивлячись на результат, всі зіграли добре

Вікторія Калінчук: Дівчата - молодці. Не дивлячись на результат, всі зіграли добре}

Коментарі після матчу 7 туру першого етапу Вищої ліги жіночого чемпіонату України 2024\2025 ЖФК «Сістерс» - ЖФК «Кривбас» - 2:1.

Костянтин Фролов, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Наші дівчата - молодчинки. Вони дуже багато рухалися, боролися, але «Сістерс» - міцна та кваліфікована команда, тому нам було непросто. Якщо б ми не пропустили перший м'яч і тут же другий, я вважаю, що ми могли розраховувати на якісь залікові бали. Дівчата виконали великий об'єм роботи на футбольному полі, вони старалися, вони рухалися. Поки маємо, що маємо. Ми не виконали всі задачі. У нас не виходила гра в атаці та в перехідних фазах до атакуючих дій. Ми мало створювали моментів у воріт суперниць. Але враховуємо те, що суперник – дуже кваліфікована команда.

Євген Додурич, головний тренер ЖФК «Сістерс»:

- В цілому кінцевим результатом задоволені: ми перемогли. Звичайно, завжди є над чим працювати. Перший тайм ми провалили, другий був набагато кращим, трохи підкоригували помилки і зробили висновки. Команда «Кривбас» для мене дуже організована команда з досвідченим тренером та дуже крутою молоддю. Я вважаю, що вони – майбутнє українського футболу.

Вікторія Калінчук, воротарка ЖФК «Кривбас»:

- Гра була спочатку рівна. Навіть вдавалося десь завдавати ударів, десь пресингувати суперника. Але в другому таймі почався пресинг від «Сістерс». Звичайно, вони реалізували свої моменти. В нас також були моменти. Один з них Анастасія Стахнюк реалізувала: добре пробила в кут зі стандарту - забила гол. В принципі можна було і перемагати, в деяких моментах впевненіше грати, на штрафних, кутових можна було догравати. Але дівчата молодці, відіграли добре всі.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru