Вікторія Калінчук - воротарка ЖФК "Кривбас"

Вікторія Калінчук - воротарка ЖФК "Кривбас"}

ЖФК «Кривбас» підписав найкращу голкіперку «Аврора Cup - Шлях до Перемоги». Вікторія Калінчук змінила Житомир на Кривий Ріг.

Футболістка поставила підпис під угодою з клубом строком на 2 роки. У команді Володимира Єфімако Калінчук виступатиме під 30-м номером.

№30 ВІКТОРІЯ КАЛІНЧУК

Народилась: 28.07.2006.

Вік: 16 років.

Місце народження: м. Житомир.

Громадянство: Україна.

Зріст/вага: 173 см/61 кг.

Амплуа: воротарка.

Кар’єра футболістки: «Полісся» Житомир (2021-2023).

Вікторія Калінчук, голкіперка ЖФК «Кривбас»:

«Ще з раннього дитинства найулюбленішою іграшкою для мене був м'яч. У мене їх було безліч.  Все почалося з того, що хлопці з двору мені запропонували спробувати пограти у футбол, з того моменту все і закрутилося.

Кожного дня ми грали у футбол на новенькому футбольному полі у нашому дворі, але не всі хлопці сприймали мене всерйоз, адже я дівчинка. На той час мене познайомили з дівчиною, яка займалась в ФК «Полісся». Я ледь впросила маму, аби вона зателефонувала тренеру.

Так я і потрапила до «Полісся» на позицію воротаря, до Твардовського Віктора Олександровича. Тому і дівчата, і тренер назавжди у моєму серці! Сподіваюся, вони не триматимуть на мене образи, за те, що я їх покинула».

Серій Смородін, тренер воротарок ЖФК «Кривбас»:

«Ми підписали молоду та перспективну гравчиню. Вона добре показала себе на турнірі... У Вікторії великий потенціал, але його потрібно розвивати, попереду ще багато роботи над усіма якостями. Та ми бачимо у ній майбутнє українського футболу».

Ласкаво просимо до великої родини «Кривбас»!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru