"Вікторія" Пльзень - "Кривбас" 3:0

"Вікторія" Пльзень - "Кривбас" 3:0}

Криворізький «Кривбас» зіграв третій контрольний матч на іспанських зборах. Сьогодні нашим спаринг-партнером виступив один з грандів чеського футболу – пльзенська «Вікторія», 6-разовий чемпіон своєї країни, бронзовий призер минулого сезону, регулярний учасник єврокубків.

Поєдинок активніше розпочали чехи, та зуміли забити швидкий гол. Спочатку Кліщук впорався з пострілом з середньої дистанції, а за декілька хвилин до проблем призвела подача з лівого флангу атаки суперника. Каду виконав передачу, Приходько помилився та не влучив по мʼячу (поруч був ще Стецьков) й нападник номінальних господарів Хори з близької відстані розстріляв ворота – 1:0.

Чехи заволоділи перевагою, їм вдавались гострі атаки та проходили удари з середньої дистанції. На жаль, в середині тайму їх тиск на ворота Кліщука приніс результат. Тепер подача справа – кремезний Хори знову виграв другий поверх. Наш воротар з другої спроби мʼяча забрав, але лайнсмен сигналізував арбітру, що снаряд перетнув лінію воріт. Дуже спірне рішення, але – 2:0.

Після цього червоно-білі прийшли до тями: провели декілька перспективних атак та подали ряд небезпечних кутових, але суперник зумів відбитись. Найкращий момент криворіжці створили на 35 хвилині, коли Іліч вивів тет-а-тет з Тврдонем Кожушка, - на жаль, Олег програв дуель опоненту.

В кінцівці тайму чехи почали грати доволі жорстко, та спровокували декілька сутичок на полі. На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь суперника. У перерві склад криворіжців змінився на сто відсотків. На 48 хвилині подача з кутового призвела до третього голу тепер вже у ворота Маханькова. Не втримали Гранаца, який пробив головою у дальній кут – 3:0. Знову програємо другий поверх...

Тепер вже «Кривбас» заволодів територіальною перевагою, але забити не вдавалось. Чехи надійно грали в обороні та не допускали моментів біля своїх воріт. На 74 хвилині дебютував за червоно-білих португальський захисник Рафа Бандейра. І саме він невдовзі був близький до голу у ворота «Вікторії», коли непогано пробивав у дальній кут з лінії штрафного – трохи неточно.

Суперник продовжував грати в багатьох епізодах невиправдано жорстко, провокуючи сутички. Після одного з таких моментів вони залишились у меншості та догравали матч вдесятьох. Кількість жовтих карток у цьому контрольному матчі була просто аномальною.

3:0 – «Вікторія» перемагає «Кривбас» у нашому третьому спарингу на зборах. Тримаємо удар і готуємось до другої частини сезону далі. Наступний суперник (03.02) – датський «Хорсенс». Завтра та післязавтра - у команди вихідні. 31 січня делегація криворізької команди переїде до іншого готелю та ввечері проведе перше тренування на новому місці.

28 січня 2024 року. Зимові НТЗ. Контрольний матч №3. Ла-Нусія, Іспанія. Стадіон «Естадіо Олімпіко Каміло Кано». 17:00 (за київським часом). 100 глядачів. +18 градусів.

«Вікторія» (Пльзень, Чехія) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 3:0 (2:0)

Голи: Томаш Хори, 12 (1:0). Томаш Хори, 24 (2:0). Робін Гранац, 48 (3:0).

«Вікторія» (Пльзень): Маріан Тврдонь, Лукаш Гейда (к) (Робін Гранац, 46), Ян Палуска (Радім Ржезнік, 46), Лукаш Черв (Лукаш Калвах, 46), Ян Копіц (Мілан Гавел, 46; Каду, 64), Матей Видра, Томаш Хори (Ян Клімент, 46), Каду (Джон Москера, 46), Павел Шульц (Ібрагім Траоре, 46), Матей Валента (Шейк Суаре, 46), Сампсон Две (Вацлав Ємелка, 46).

Запасні: Мартін Єдлічка, Матіас Шилхави.

Головний тренер: Мирослав Коубек.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Андрій Кліщук (Володимир Маханьков, 46) – Андрій Понєдєльнік (Микита Татарков, 46; Рафаель Бандейра, 74), Данило Бескоровайний (к) (Володимир Вілівальд, 46), Тимур Стецьков (Вʼячеслав Рябов, 46), Денис Кузик (Віктор Блізніченко, 46) – Максим Задерака (Даніель Соса, 46), Хрвоє Іліч (Максим Луньов, 46), Клім Приходько (Джихад Бізімана, 46), Юрій Вакулко (Єгор Твердохліб, 46; Роман Дебелко, 74), Артур Микитишин (Дмитро Хомченовський, 46) – Олег Кожушко (Прінс Аду, 46).

Запасних не залишилось.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Вилучення: Каду («Вікторія»), 72 (друге попередження).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru