Віолета Тян: "Кривбас" зумів дати бій лідеру

Віолета Тян: "Кривбас" зумів дати бій лідеру}

Головна тренерка Аліна Стеценко та гравчині жіночого ФК «Кривбас» Віолета Тян, Анна Іванова прокоментували клубним журналістам гру в 11 турі Вищої ліги із харківським «Житлобудом-2» — 1:2.

Аліна Стеценко, головна тренерка ЖФК «Кривбас»:

- Незважаючи на поразку, гра була хороша, як і суперниці. Нам не кожну неділю випадає можливість грати проти футболісток збірної України. Але я все одно хочу сказати спасибі нашим дівчатам. Вони сьогодні гідно грали проти сильного суперника. Так, сьогодні гра була така як є, але футбол є футбол.

- Якби арбітриня не вилучили захисницю Амарієль Сонкенг, то були б у ЖФК «Кривбас» шанси на ніччю?

- Я не буду обговорювати рішення арбітрів. Але я хочу сказати, що після цього вилучення команда не втратила ні у тактиці, ні у швидкості гри. Продовжували далі.

Півзахисниця жіночого «Кривбасу» Віолета Тян також поділилася враженнями щодо гри:

- Намагалися грати від оборони, були моменти, де могли показати кращий результат. Аліна ставила перед нами завдання грати по діагоналі, розтягувати фланги та атакувати на швидкості та на контратаках.

- Сьогодні ти грала на позиції нападниці, як можеш оцінити свою гру?

- Для мене це не нова позиція. За себе можу сказати, що не на сто процентів виклалася на полі. Могла зіграти краще, а у деяких моментах швидше. Я хочу сказати дякую команді, вважаю, що ми дали бій.

- Чи вразив вас ЖФК «Житлобуд-2»?

- Ми очікували, що суперниці будуть грати першим номером, як лідери турнірної таблиці. Але у них також були кадрові проблеми і потрібно було скористатися цим, але, на жаль, не вийшло. Я думаю, що ми зробимо висновки та будемо грати краще.

Капітан нашої команди Анна Іванова:

- Ця гра видалася непростою, але я не можу сказати, що ми програли гру. Ми дали бій, показали свій характер, нав’язавши  свою гру. Показали, що ми можемо обороняти та захищатися і проти сильної  команди. Ми намагалися тримати свою структуру.

- На вашу думку, коли був переломний момент, можливо це було вилучення чи перший гол?

- Так, вилучення завжди неприємно, особливо коли ти виходиш на поле проти сильної команди та залишаєшся у меншості. Але ми забили гол і нас ще більше згуртувало. Я вважаю, що такий колектив, як у нас у ФК «Кривбас» - рівень, до якого треба прагнути іншим клубам.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru