Віолета Тян: Ми виграли усю боротьбу та були кращими за "Ворсклу"

Віолета Тян: Ми виграли усю боротьбу та були кращими за "Ворсклу"}

Післяматчеві коментарі після гри 6 туру Вищої ліги чемпіонату України серед жінок «Кривбас» - «Ворскла» - 1:2.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Такий футбол подобається глядачам. Чим більше таких матчів буде у чемпіонаті – тим цікавіше. Нам протистояв досвідчений суперник, який, зокрема, представляв Україну і у Лізі чемпіонів. З усієї ми поступились тільки перші 15 хвилин. Пізніше ми перебудувались, але нам чогось не вистачило. Я подякував дівчатам за характер та самовіддачу.

Наталія Зінченко, головна тренерка ЖФК «Ворскла»:

- Як для нас, так і для суперника, гра була досить емоційна до самого її кінця. Та ми очікували на такий футбол. Дівчата почули нас і виконали усе, що ми планували на установці. Вдячна, що вони грали до кінця, не опустили рук. У цьому чемпіонаті є 3-4 команди, які можуть грати у якісний футбол. «Кривбас»  ставить перед собою високі цілі. Сьогодні зустрілися дві команди, які будуть боротися за перше місце. Два голи, що ми забили у першому таймі стали запорукою перемоги.

Артем Гагарін, віцепрезидент ФК «Кривбас»:

- Враження в цілому позитивні. Особливо враховуючи усі ті нюанси з якими ми підійшли до цієї гри. Наші молоді гравчині здобули досвід. А саме на молодь ми і робимо ставку. Дуже не вистачало у центрі поля Ірини Кочнєвої. Після травми грала Амарієль. Вона отримала пошкодження у грі з «Колосом». Ще раз вітання цій команді!

Вони нас підготували до цього матчу так, щоб нам було складніше. Хочу побажати усім нашим клубам, і не лише чоловічим, щоб усі вони грали у єврокубках з такими ж емоціями, як сьогодні проти нас грала «Ворскла». Саме цього не вистачає нашим командам у матчах на міжнародній арені.

Віолета Тян, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Як сказав наш тренер, ми програли лише перші 15 хвилин. На моє переконання, протягом 75 хвилин поєдинку ми виглядали краще. Перший м’яч було забито з порушенням правил: м’яч влучив у руку! Це теж впливає на психологію команди. Проте ми не опускаємо рук, будемо боротися далі. Та все ж суддівство сьогодні «підкачало». Другий тайм ми повністю забрали. Не вистачило реалізаціі, але практично усю боротьбу ми виграли, по моментах також були кращими.

Діана Бєлякова, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Дякую усім за гру. Складний матч… Було багато боротьби. Ми не поступались супернику та нав’язували «Ворсклі» свій футбол. Стосовно кінцівки, то тут вже емоції брали верх. Було багато штовханини, суперник тягнув час… Думаю, цей матч можна занести нам в актив. Ми побачили, що можемо грати проти «Ворскли» і здобувати результат. Впевнена, наступного разу нам обов’язково пощастить.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru