Віолета Тян: Непогано використали свої моменти

Віолета Тян: Непогано використали свої моменти}

Головна тренерка жіночого ФК «Кривбас» Аліна Стеценко та півзахисниця Віолета Тян поділилися враженнями від четвертої поспіль перемоги у Вищій лізі ЧУ, над «Ладомиром» - 1:0, яка дозволилатнашій команді залишитися на першому місці у турнірній таблиці.

Аліна Стеценко, головна тренерка ЖФК «Кривбас»:

- Була дуже важка гра, було багато гострих моментів, як і у «Кривбасу», так і у «Ладомиру». Ми готувалися до цього, але є моменти, які нам не вдалося сьогодні реалізувати на полі. Щодо тактики, то тут також, є над чим працювати.

Якщо ми кажемо про фізичну підготовку, то наші дівчата непогано сьогодні показали себе. Вітаю нас з перемогою!

- На перших хвилинах матчу було видно, що «Кривбас» вибрав тактику другого номеру, віддавши м’яч супернику у дебюті гри. Це була тактична ідея?

- Ні, ми не можемо відразу потрапити у полон, вивчали гру суперниць. Подивилися, як вони грають на своїх позиціях та ведуть себе на полі. Вже після цього почали грати у свій футбол.

- Чи задоволені ви сьогоднішньою грою жіночого ФК «Кривбас»?

- Так, наша команда кожної гри додає та стає краще, але я зараз не хочу багато говорити, тому що важливий завжди результат.

- Сьогодні у другому таймі на поле вийшла нова гравчиня «Кривбасу» грузинка Тетяна Матвєєва. Як ви оцінюєте її гру?

- У Тетяни зараз акліматизація. Але ми віримо, що з кожною грою вона буде себе проявляти краще, тому що у нас в команді лише найкращі футболістки.

Також після матчу враженням поділилася півзахисниця жіночого ФК «Кривбас» Віолета Тян.

- Так, дійсно була важка гра, на полі було багато боротьби. Сьогодні грали більше від оборони.

- Яка була тактика на цю гру, що вимагала тренерка Аліна Стеценко?

- Задача була грати більше в обороні, просто та надійно, використовуючи моменти. Я вважаю, що сьогодні нам вдалося непогано реалізувати моменти, перемогли та виконали завдання.

- У команди «Ладомир» була сильна оборона, саме тому сьогодні було не так багато моментів?

- Скажу так, що у суперника була сильна не оборона, а атака. Дуже хороша команда, тому основне завдання було грати надійно на своїй частині поля. Попереду у нас було небагато шансів, і те що єдиний м’яч влетів у сітку воріт суперниць завдяки автоголу, то це також наша заслуга, бо суперник розгубився.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru