Віолета Тян: Забитий гол присвячую нашим дівчатам, які травмувались

Віолета Тян: Забитий гол присвячую нашим дівчатам, які травмувались}

Коментарі після матчу 13 туру жіночого чемпіонату України у Вищій лізі ЖФК «Атекс» Київ - ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг (0:16).

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Мені сподобалося навіть не кількість голів, а те, як команда була налаштована на гру, підтримувала високий темп протягом усього матчу, була єдиним колективом. Думаю, ми порадували наших вболівальників яскравими голами. Але нам не можна розслаблятися. Наш наступний суперник – «Шахтар», тож, з усією відповідальністю будемо готуватися до цього поєдинку.

Владислав Макаров, спортивний директор ЖФК «Атекс»:

- Мені не сподобалось відношення до гри у нашої команди. Звичайно, вони усі ще дуже молоді... Ми протягом 25 років виховуємо кадри для команд Вищої ліги. У тих умовах, які є в нас наразі, вважаю, ми вижимаємо максимум. Дуже важко у військовий час керувати клубом, адже багато з тих, хто обіцяв нам підтримку, з тих чи інших причин, її не забезпечив. Але ми рухаємося далі. Якщо нам вдасться залишитися у Вищій лізі - це буде фантастичним успіхом для нас.

Віолета Тян, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Ми розуміли, який суперник на нас очікує і яким буде результат матчу, тому нашим головним завданням було показати командний футбол та забити якомога більше голів, аби покращити статистику. Свій забитий гол я присвятила усім нашим травмованим дівчатам. Бажаю, аби вони скоріше повернулися до гри та підсилили нас.

Анна Авраменко, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Для мене це лише друга офіційна гра за «Кривбас». Мені сподобалось, як дівчата сьогодні віддалися футболу. Ми ставили собі за ціль забити багато голів і з цим впоралися. Хочу подякувати за наданий ігровий час тренерам, та одноклубницям за підтримку. Сподіваюся, з часом я прогресуватиму і отримуватиму ще більше ігрових хвилин.

Вікторія Калінчук, воротарка ЖФК «Кривбас»:

- Я дуже вдячна за можливість дебютувати у Вищій лізі. Сподіваюсь, прогресуватиму і зможу поступово створити конкуренцію іншим голкіперкам «Кривбасу». Тут є на кого рівнятися і до кого тягнутися.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru