Віталій Косовський: Бракувало майстерності в завершальній стадії

Віталій Косовський: Бракувало майстерності в завершальній стадії}

Коментарі після матчу 14 туру юнацького ЧУ серед в УПЛ «Кривбас» U-19 – «Металіст 1925» U-19 – 0:0. 

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Можна сказати, що була рівна гра в цілому. Хороший суперник, дивилися їх матчі, команда багато забиває, мають непогану ігрову дисципліну, але ми теж налаштовувались. У другому таймі ми мали перевагу після вилучення у суперника, але все-таки не було кінцівки. Бракувало майстерності в завершальній стадії.

В плані психології ми були впевнені, що суперника можна дотискати й треба було дотискати. Розумієте, ми зараз в такому стані, що не все так добре. Команда поки незбалансована, та й психологічно граємо не на тому рівні, якому хочеться. Виділяти когось, або говорити про когось, описувати дії тих чи інших гравців сьогодні не будемо. Працюємо далі.

Роман Мельник, старший тренер ФК «Металіст 1925» U-19:

- Сьогодні грали два хороших суперники. «Кривбас» U-19 - непогана команда, демонструє хороший футбол, нам було приємно з ними грат. Але трішки нам арбітр зіпсував гру, не дивлячись на це, обидві команди продемонстрували непоганий рівень футболу. Перший й другий тайм відрізняються, але скажу про свою команду. Ми, граючи в меншості другий тайм, діяли краще, ніж в першому при однаковій кількості гравців на полі. Хотілось сьогодні перемогти, але перемогла дружба.

Данило Панов, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Грали вперше вдома, в рідних стінах, це дуже підбадьорює й дає заряд на гру, але нам трошки не вистачило дотиснути суперника. Були моменті як в нас, так й у гостей, але в цілому, я вважаю, вийшов хороший матч. «Металіст 1925» U-19, граючи в меншості, впорався з цим напором. Трошки не вдалось дотиснути суперника, хоч ми й володіли м'ячем та ініціативою. Наступна гра буде з «Дніпром-1» U-19. Це дербі, тому буде дуже цікавий матч, готуємось.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru