Віталій Косовський: Через такі матчі нашій молоді потрібно пройти

Віталій Косовський: Через такі матчі нашій молоді потрібно пройти}

Старший тренер криворізького «Кривбасу» U-19 Віталій Косовський та нападник Антон Циганков, автор голу, прокоментували матч 2 туру чемпіонату України серед юнацьких команд проти донецького «Шахтаря» U-19 – 1:5.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Що можна сказати про суперника: «Шахтар» на рівні й це показала гра. Ми вітаємо їх з перемогою, але все-таки думаємо про свою гру. Багато молодих футболістів психологічно були не готові до цього матчу й ми розуміємо це, але робимо аналіз й обов'язково цей аналіз буде такий, який нам треба.

Через такі матчі треба пройти, щоб хлопці через себе їх пропустили, щоб було розуміння рівня гри команди. Все ж таки ми новачок у сезоні і не так довго працюємо разом. Думаю, що ми на правильному шляху. Будемо спілкуватись, аналізувати, підіймати їх психологічний стан на сто відсотків, без цього ніяк.

- Наступні дві гри будуть домашніми. Як будете готуватись?

- Ми в роздягальні про це вже говорили. Сьогодні ми програли, але почали спілкуватись про домашні матчі, не про один, а одразу про два. Ми вже психологічно й ментально готуємось, якщо будемо опускати голови й думати про поразки, то не буде перемог.

В роздягальні хлопцям сказав, що є шанс багато чого виправити з усіх боків. В першу чергу - психологічно, але для нас дуже важлива наша гра.ю Щоб вони зрозуміли ці ази й нюанси. Результат важливо здобувати вже зараз, але мало часу зробити так, щоб у них було необхідне розуміння між собою. Будемо напрацьовувати.

Антон Циганков, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була важкою, дійсно. «Шахтар» - хороший суперник. Ми старались, віддавались, грали. Але щось не вийшло, будемо рухатись далі. Впевнений, що надалі будуть перемоги й ми обовʼязково покажемо, хто такий «Кривбас». Зазначу, що суперник також грає в юнацькій Лізі Чемпіонів, так що це багато говорить. Будемо багато працювати, аби надалі ми мало змогу грати на рівних з такими сильними суперниками.

- Сьогодні ти не тільки дебютував у стартовому складі, але й відзначився голом у ворота. Прокоментуй це.

- Вийшло забити гол у дебютній грі, це дуже добре для мене й для команди. Впевнений, що надалі буде набагато більше голів не тільки від мене, а й всього клубу. Це тільки початок. «Кривбас» - Це Ми.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru