Віталій Косовський: Гри було мало, але показали характер

Віталій Косовський: Гри було мало, але показали характер}

Післяматчеві коментарі гри 13 туру юнацького чемпіонату України УПЛ «Металіст» U-19 - «Кривбас» U-19 – 5:3.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Коли поступались 0:2, зуміли відігратись. Я говорив тільки що про те, що була іскра. Але чому хлопці відпустили цю вдачу, сказати важко. Нема розуміння, бо в обороні дуже багато помилок, що не коротка чи довга передача й біля наших воріт дуже небезпечно. Поки що як ми не працюємо, але все ще нема до кінця правильного розуміння у гравців, як треба діяти в тій чи іншій ситуації.

Це футбольний інтелект. Важко, коли рівень футболістів не дає можливості бути на командному рівні, але ми працюємо з тими футболістами, які є. Вони дуже стараються, молодці. Але поки не розуміють, чому знову так трапилось, що програли. Пропустили пʼять м'ячів - це багато. На теорії знову розберемо усі помилки. Нашій команді всього три місяці і ми хочемо, так сказати, йти в перший клас, в школу. Йдемо туди й хочемо бути на рівні, навчатись з сильними суперниками.

Але це ж не виправдання нам сьогодні, я розумію. При такому результаті, якщо зі сторони поглянути, мало було гри, але показали характер. Все ж залишається багато проблем. Те що сталось після гри - бійка, будемо розбиратись, будемо карати винних, таке не має бути непоміченим. Така поведынка - це рівень області.

Володимир Вілівальд, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Дуже не подобається мені наш результат, пропустили два швидких м'ячі, це дуже вплинуло на наш настрій. Але ми зібрались командою й взяли себе в руки та забили двічі - відігрались. Вдалось й мені відзначитись, відпрацьовував на тренуванні удари після стандартів й подач. Сьогодні вдалось забити, до того ж, ефектно. Хлопці говорять що вийшло дуже красиво, але головне не це. Головне, що ми зрівняли рахунок й подарували собі шанс на перемогу.

Ми намагались себе завести, тренер давав настанови, що мотивують. Вийшовши у другому таймі, особисто міг відзначитись ще раз, але як кажуть, не забиваєш ти, забивають тобі. Так і трапилось, пропустили третій м'яч, але зібрались й знову зрівняли рахунок. Завелись, побігли вперед, але десь не вистачило концентрації, пропустили ще, на жаль. Треба до кінця грати, незважаючи на рахунок йти вперед. Але маємо що маємо наразі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru