Віталій Косовський: Коли команда залишається в меншості, стає важче

Віталій Косовський: Коли команда залишається в меншості, стає важче}

Післяматчеві коментарі представників криворізького «Кривбасу» U-19 матчу 5 туру юнацького чемпіонату України в УПЛ «Зоря» U-19 – «Кривбас» U-19 – 1:0.

Віталій Косовський, старший тренер ФК«Кривбас» U-19:

- Ви бачили все самі. Ми готуємось певний час, моделюємо й плануємо гру, є план на матч та як ми будемо грати. А коли команда залишається в меншості тоді стає тяжко. Тяжко, тому що губиться мислення, немає порозуміння, починається хаос, а сили покидають хлопців, ну ви розумієте…

В перерві внесли корективи, але ми все ж таки не в тій фізичній формі знаходимось, поки немає того порозуміння, але ми будемо говорити, спілкуватись. Треба перерва. Психологічна, в першу чергу. Будуть вихідні, тоді й зустрінемось та будемо обговорювати, в чому справа. Треба шукати, в чому проблема, в плані спілкування й психології.

Бо можна грати й в меншості, але треба бути готовими. На сьогодні ми не готові, що і показала гра.

Олександр Саєнко, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Сьогодні грали перші 20 хвилин не дуже впевнено, хоча перед грою всі були налаштовані на матч. Але після червоної картки ми перейшли на іншу тактику й в нас все добре виходило в обороні. Йшли через нападника, але не було гострих моментів у третій частині поля.

Наступну гру ми повинні вигравати. Будемо готуватись увесь тиждень до неї. Я вірю в колектив, вірю в команду, що ми зможемо перемогти у наступному матчі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru