Віталій Косовський: Команда показала розумний футбол

Віталій Косовський: Команда показала розумний футбол}

Післяматчеві коментарі після гри 9 туру юнацького чемпіонату України УПЛ «Кривбас» U-19 – «Інгулець» U-19 – 3:1.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Ми ретельно готувались до цієї гри й розуміли, як буде діяти «Інгулець» U-19. Підготувались, були тактичні заняття, і я скажу, що ми були готові сьогодні на сто відсотків, тому результат дав про себе знати. Ми часто зустрічались з цим суперником й сьогодні для нас було важливо зіграти на рівні, докласти максимум зусиль, аби перемоги.

В плані тактики й мислення: сьогодні всі наші хлопці показали, що вони здатні на розумний футбол. Бо ми говоримо їм, що на футбольному полі треба думати, а не тільки швидко бігати.

- Що можете сказати відносно двох пенальті?

- Завжди будуть суперечки з боку команди суперника, але в тих двох епізодах, але я можу впевнено сказати, що арбітр прийняв правильне рішення. Антон Циганков забив два голи з позначки, він молодець.

Ігор Хоменко, старший тренер ФК «Інгулець» U-19:

- По-перше, хочу сказати те, що ми дуже відповідально готувались до суперника, знали їх можливості та малюнок гри. Вважаю, що до пенальті була рівна гра, як 0:0, так і 1:1. Щодо суперника я б не сказав, що він створив багато гольових моментів, так само й ми, тому гра була рівною. Пенальті то на розсуд арбітра. Сьогодні був матч навіть не за три очки, а за шість. «Кривбас» можна привітати з перемогою й побажати успіхів у подальшому.

Захар Карпусь, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Тренерський склад надав нам повну інформацію відносно суперника. Знали його сильні й слабкі сторони, в плані тактики ми були повністю готові до гри. Перші хвилин 30-35 були під нашим тотальним контролем, переважали «Інгулець», проводили швидкі атаки з флангів, але в кінці першого тайму зупинились і як наслідок, дуже не закономірний пропущений м'яч.

Після перерви вийшли дуже заведені й мотивовані, мали забивати ще, тому збільшили швидкості, агресію та довели гру до логічного завершення.

Антон Циганков, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була важка, спочатку вона не давалась. Забили м'яч, потім трохи розгубились, пропустили у свої ворота: фактично у роздягальню, почались провали. Але, вийшовши із хлопцями на другий тайм, додали у нашому командному русі, знайшли моменти й реалізували їх.

Суперник непростий, грали з ним на зборах, тоді розгромно перемогли, але то був інший «Інгулець». Зараз команда бойова, атлетична, намагається постійно пресингувати, нав'язує боротьбу. Важко грати з такими суперниками, але сьогодні ми були сильніші та перемогли.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru