Віталій Косовський: Команда проявила характер та майстерність

Віталій Косовський: Команда проявила характер та майстерність}

Коментарі після матчу 29 туру юнацького ЧУ серед команд УПЛ «Металіст 1925» U-19 – «Кривбас» U-19 - 0:1.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- По-перше, хочу всім подякувати та привітати з перемогою. Сьогодні не було багато забитих м'ячів, але все ж таки це перемога. Одного голу сьогодні вистачило. Але як правило 0:1 – дуже хиткий результат. В плані психології минулий матч ми програли. А вже сьогодні футболісти налаштувались як слід. Вони молодці, проявили характер та майстерність у завершальній стадії.

Щодо Кілєвого, який забив переможний гол, то він - майстерний гравець. Ми були вмотивовані, тому і перемогли. Тепер налаштовуємось тільки на три очки в матчі з «Дніпром-1». Очікуємо серйозного матчу, але ми повинні довести, що торік їх переграли не випадково.

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Так, сьогодні День міста у Кривому Розі, тож я вітаю усіх вболівальників з цим. Кривий Ріг - дуже футбольне місто, наша команда відроджується. Вкладається дуже багато сил, інвестицій у цей клуб, тож я дуже радий, що є гравцем «Кривбасу». Перемога, три очки - шалений настрій.

Звичайно я вдячний Юрію Миколайовичу Вернидубу та усьому тренерському штабу «Кривбасу» за те, що дають можливість готуватись з головною командою, це для мене безцінний досвід. Звичайно, дуже хочу дебютувати у головній команді.

Ілля Козубенко, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра сьогодні була не дуже легкою для нас, але ми виконали вказівки тренера та вдалось показати непоганий футбол, як в атаці, так й в обороні. Дотерпіли до останньої хвилини і я дуже радий, що наша команда перемогла. Готуємось на «Дніпро-1» U-19 та налаштовуємось тільки на три очки.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru