Віталій Косовський: Команда проявила характер та велике бажання

Віталій Косовський: Команда проявила характер та велике бажання}

Коментарі після матчу 23 туру юнацького чемпіонату України УПЛ «Кривбас» U-19 – «Олександрія» U-19 – 0:2.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Сьогодні непогана гра була, ми дійсно грали у футбол проти сильної команди. «Олександрія» U-19 набагато старша за нас, але ми виглядали гідно, попри рішення арбітра щодо пенальті. Але не хотілось би коментувати, хоча все ж таки дуже шкода, що так сталось. Ми подякували футболістам за сьогоднішній матч, вони проявили характер та велике бажання.

Не можу сказати, що ми задоволені, але бачимо велику перспективу: є футболісти, які ростуть, прогресують, а ми рухаємось уперед. Ми розуміли, що буде непроста гра. Розуміли, що будемо грати від оборони, активно вступати в відбір й вибігати в контратаки. Ми планували так нашу гру й в принципі притримались плану.

Віктор Бицюра, старший тренер ФК «Олександрія» U-19:

- Я задоволений моментами гри: хлопці старались, а в окремих епізодах демонстрували той футбол, який від нас вимагає перший тренер головної команди, Руслан Ротань. Тому ми працюємо в цьому напрямку, адже це дуже важливо для нас. Були моменти, де все вдавалось. Були моменти, де у нас щось не виходило, але це футбол й завжди на полі грає не одна команда, а дві.

Перші 30 хвилин у нас виходило контролювати м'яч, комбінувати та грати по схемі. Потім пішла нервозність, суперник став щільніше грати, тому хвилин на 15 хвилин гра вирівнялась й перевагу вже мав суперник: це по першому тайму. По другому тайму, гра була рівною протягом 20 хвилин, суперник намагався контролювати м'яч, але ми знайшли у собі сили та забили м'яч.

А потім другий. На жаль, допрацьовували вдесятьох, але хлопці витримали й довели гру до перемоги. Я не застав той «Кривбас» U-19, який був у першому колі, адже працюю лише з другого кола. Але деяких ваших гравців знаю ще по «Дніпру»: Козубенка, Вілівальда, Хому. Це дуже сильні футболісти, які, думаю, в майбутньому будуть грати в УПЛ. Як і футболісти нашої команди.

Володимир Вілівальд, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Так, грали проти хорошого суперника. Вважаю нічим не поступались, були моменти у них й у нас. Пенальті зламав гру, після чого все змінилось, знизився наш емоційний стан. Треба було додавати, коли вони залишились у меншості, та нестись вперед, але чогось не вистачило, будемо працювати. Малюнок гри, який ми хочемо бачити сьогодні був. Ми над цим працюємо й рухаємось у вірному напрямку.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru