Віталій Косовський: Команда проявила максимум зусиль для успіху в дербі

Віталій Косовський: Команда проявила максимум зусиль для успіху в дербі}

Коментарі тренерів та гравців команд після матчу 15 туру чемпіонату України серед юнацьких команд «Кривбас» U-19 – «Дніпро-1» U-19 – 2:1.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Хочу подякувати всім футболістам, тренерському штабу за підготовку, за недільний цикл тренування. Ми вивчали «Дніпро-1» й дуже нервова сьогодні гра була, але, на щастя, все-таки перемогли. Скажу відверто, що «Дніпро-1» сьогодні виглядав краще, але ми дуже хотіли перемогти й проявили максимум зусиль для успіху. Але над деякими якостями нам треба працювати, ми розуміємо. Головне, що є розуміння, воля, характер. Дякую всім за цю перемогу, важливу для нас перемогу.

Геннадій Щекотилін, старший тренер ФК «Дніпро-1» U-19:

- Я вважаю, що матч вдався, був цікавим з першої до останньої хвилини. Я вітаю команду «Кривбас» U-19, яка сьогодні перемогла. На жаль, сьогодні по грі ми могли розраховувати на більше. Ми володіли ініціативою, створили достатньо моментів, але футбол тим і цікавіше, що бувають такі результати як сьогодні. Все ж, вважаю, моя команда не заслуговувала на поразку.

Ми почали достатньо непогано, перші 20 хвилин команда суперника взагалі не доходила до наших воріт, але потім ми почали в ключових зонах втрачати м'яч й в одній з контратак «Кривбас» достатньо ефективно вибіг й зробив ефективну подачу, а ми не зіграли до кінця в зоні завершення. Перший м'яч, мабуть, навів смуту на наших гравців, а «Кривбас» навпаки додав у впевненості, тому могли у наступні пʼять хвилин пропустите що раз. Але в роздягальні з хлопцями доволі серйозно поговорили й мене тішить те, як вони вийшли на другий тайм.

Хоч ми й пропустили гол, але достатньо моментів створювали й володіли ініціативою. Для нас насамперед важливо щоб ми могли впливати на гру, контролювати м'яч, непогано розвивати атаки, відкриватись між лініями, але сьогодні нам трохи не вистачило завершення, з цією проблемою ми стикаємось протягом усього чемпіонату.

Ілля Козубенко, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Сьогодні грали з дійсно гарним суперником, це дніпровське дербі. Суперник володів м'ячем, але нам вдалось забити швидкий м'яч у першому таймі, це дуже допомогло в емоційному стані. Я хочу сказати від себе що настрій на гру був серйозним, тому що ми знаходились у деякій емоційній ямі й треба було вибиратись звідси. Сьогодні була переломна гра, далі буде краще.

Суперник по грі трошки переважав, але Антон Циганков відзначився дуже хорошими голами й у нас є перемога. Особисто для мене ця гра була принциповою, тому що я в «Дніпрі» грав багато років, а сьогодні зустрівся з тими тренерами, хлопцями з якими я ріс й прогресував в плані футболу.

Антон Циганков, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була дуже важка. Суперник хорошого рівня: контроль м'яча, взаємодія, непоганий підбір футболістів. Але сьогодні ми були сильніші: десь можливо вдача була на нашому боці, але ми перемогли. Емоції переповнюють: у минулих матчах не вдавалось забити, воротарі робили сейви, але я вірив, що заб'ю. І таки вийшло сьогодні забити двічі та допомогти своїй команді перемогти й відчути цю впевненість. Зараз буде остання гра у цьому році, з «Чорноморцем». Будемо готуватись до цього матчу, потрібна тільки перемога.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru