Віталій Косовський: "Кривбас" U-19 виглядав гідно проти динамівців

Віталій Косовський: "Кривбас" U-19 виглядав гідно проти динамівців}

Після контрольного матчу «Динамо» U-19 - «Кривбас» U-19 (3:2) своїми думками щодо гри поділились старший тренер криворіжців Віталій Косовський та півзахисник Данило Панов.

Віталій Косовський, сташий тренер «Кривбасу» U-19:

- На початку гри ми дуже мали багато моментів, хотіли буквально занести мяч у ворота, але не вийшло. Завданням було, по-перше, щоб футболісти не злякались суперника. Ми їм говорили, що футболісти «Динамо» такі ж люди як і ми. Щоб у хлопців не було ніякого мандражу, тому що це момент психології, треба виходити на футбольне поле й грати, демонструвати свій футбол.

Ми сьогодні виглядали гідно: з 0:2 відігралися й вирівняли рахунок. Але помилки, вони у такому віці є, адже всі гравці ще молоді. Ми хотіли перемогти «Динамо», адже дух переможця повинен закладатись вже зараз. Ми тільки готуємо до матчів проти таких сильних суперників. Якщо не хотіти перемагати у кожному поєдинку, то й не треба виходити на поле.

Я вдячний всім футболістам, тренерському штабу й керівництву ФК «Кривбас» за те, що вони пішли нам назустріч й ми тут на базі «Динамо», зіграли цей важливий для підготовки до сезону матч.

Данило Панов, півзахисник «Кривбасу» U-19:

- Сьогодні ми провели поєдинок на базі «Динамо», але поступились 2:3. Я вважаю, що цей рахунок не по грі, тому що ми могли забивати більше й не повинні були пропускати два необовʼязкових голи. Наразі наша команда на етапі підготовки, й у подальшому ми покажемо усім, хто такий ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru