Віталій Косовський: Матч був корисний у плані перегляду новачків

Віталій Косовський: Матч був корисний у плані перегляду новачків}

 Коментарі тренерів та гравців після контрольного матчу «Динамо» U-19 - «Кривбас» U-19 (6:3).

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Так, дійсно, у нас багато футболістів на перегляді. Побачили сьогодні те, що хотіли побачити, а тепер вже будемо вирішувати, кого залишати, а з ким прощатись. На результат – 3:6 ми зараз не дивимось, сьогодні була перевірка, контрольний матч. Суперник, звісно - топ. Щодо нас, то швидкості були, думка на полі теж є, рухаємось далі, працюємо.

Як говорять, на фоні втоми з таким суперником тяжко, але ж сьогодні дійсно перевірка у нас; отрібно розуміння, на кого можемо розраховувати, а на кого ні. Ми дивимось, переглядаємо новачків; попереду ще контрольні матчі й будемо вирішувати, кого залишати.

Ігор Костюк, старший тренер ФК «Динамо» U-19:

- Це контрольний матч, ми розглядаємо гравців, формуємо склад, дивимось їх на різних позиціях. Була змістовна гра, отримали багато інформації. Є покращення у порівнянні з минулою грою. Щодо атаки, то ми виглядали вже краще, а ось в обороні є проблеми. Був простір між лініями, захисники не дуже розуміють як їм себе поводити. Є, над чим працювати, але тішить те, що ті якості у гравців, які їм потрібно покращити, ми знаємо, як покращити.

Володимир Мулик, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була непростою та на фоні втоми було не дуже легко, але я вважаю ми в цілому зіграли непогано. Мали моменти, завдавали ударів, атакували. Намагались нав'язати свою гру, не підлаштовувались під суперника. Я забив хороший м'яч, дуже радий, давно цього чекав. Тим паче забив такому супернику як «Динамо», але, на жаль, мій гол не допоміг комані здобути позитивний результат. Продовжуємо працювати далі та з кожним тижнем, кожним матчем будемо ставати все краще.

Після гри у роздягальню зайшов президент «Кривбасу» Костянтин Караманіц і сказав, що ми зіграли непогано. Сказав, що нам не треба сумувати, а навпаки підіймати настрій, все у нас попереду, все нормально. Дякуємо за підтримку. Зараз наша команда не в оптимальному складі, але ми далі працюємо, все буде добре.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru