Віталій Косовський: Ми потихеньку рухаємось вперед, вірю у команду

Віталій Косовський: Ми потихеньку рухаємось вперед, вірю у команду}

Коментарі після матчу 30 туру юнацького ЧУ серед команд УПЛ «Дніпро-1» U-19 – «Кривбас» U-19 - 2:0.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- По цій грі дуже емоції двоякі: перший тайм - один, другий - зовсім інший. Суперник створював мало моментів, а забив два голи. А ось відносно саме першого тайму, то він у нашому виконанні був непоганий. Ми мали забивати першими двічі, але майстерність підвела. У другому таймі допустили помилки й через це пропустили. Стандартне положення, кутовий удар й пенальті… Хлопці все розуміють, але на фоні втоми й виснаженості їм було важкувато.

Якщо підводити якісь підсумки, то за цей певний період ми досягли багато чого. В команді є гравці, які тренуються з першою командою. Ми потихеньку рухаємось вперед, майстерність приходить, я вірю у нашу команду. Зараз йдемо на відпочинок, плануємо відпочити три тижні, адже новий чемпіонат починається 29 липня, це базовий день. Але зберемось за місяць до старту: нам достатньо часу - три тижні підготовки. Плануємо зіграти контрольні матчі: з тим же «Дніпром-1» U-19, «Динамо» U-19. Добре попрацюємо на зборах.

Володимир Вілівальд, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- По грі скажу так: ми добре виглядали, гра була рівною й ні в чому не поступались супернику. Могли забити ще в першому таймі, але потім самі собі «привезли». Вважаю, суперник нічого не створив такого, щоб перемогти. Зараз у відпустці трохи відпочинемо, та у кінці червня збираємось на медогляд й будемо готуватись до наступного сезону. У наступному сезоні будемо набагато сильніше, ніж в цьому та, впевнений, продемонструємо на що ми здатні.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru