Віталій Косовський: Обидва голи пропустили через прості помилки

Віталій Косовський: Обидва голи пропустили через прості помилки}

Коментарі після матчу 7 туру чемпіонату України серед юнацьких команд УПЛ «Чорноморець» U-19 - «Кривбас» U-19 – 2:0.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Важка гра на важкому полі. Ми програли, рахунок на табло, але якщо говорити з тактичної точки зору, то допустили такі помилки, що самі собі привезли голи. Остання гра чемпіонату у першому колі. Настрій як то кажуть: усі на валізах… Важко  налаштувати команду. Як говорять в одне вухо влітає, а в друге вилітає.

Немає розуміння того у хлопців того, якщо б виграли, могли закінчити першу частину сезону вище. Це було б дуже гідно - в кінцівці виграти й піти у відпустку з гарним настроєм. Не молодь, а діти… Це діти, їм важко налаштуватись психологічно, дуже важко.

Анатолій Діденко, старший тренер ФК «Чорноморець» U-19:

- Ви самі бачили, футбольне поле важке, тому гра бойова, скажімо так, до забитого голу. Нам десь пощастило, тому що в тих матчах не залітало, а сьогодні пощастило. По грі: бойова нічия це був би закономірний результат, бойові якості на перший план виходили. Ви знаєте, стільки терпіли поразок й навіть не пам'ятаю це третя чи четверта перемога для нас. Втратили багато очок через прості помилки. У хлопців, на жаль, немає потрібного досвіду, багато хто зі шкіл: 2005 й 2006 рік. Немає досвіду гри в U-19.

Ілля Ухань, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Можу сказати, що привезли самі собі ці два м'ячі. Суперник нічого не зробив, а ми свої моменти не забили. Одесити не виглядали кращими за нас. Ми забили гол, але його не зарахували, а ми усе привезли самі собі. Перше коло завершено, вдячний усьому тренерському складу, гравцям, усьому клубу, будемо працювати далі. Ймовірно будуть зміни, поглянемо що буде далі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru