Віталій Косовський: Поки маємо дефіцит виконавців високого рівня

Віталій Косовський: Поки маємо дефіцит виконавців високого рівня}

Коментарі після матчу 18 туру юнацького чемпіонату України УПЛ «Львів» U-19 – «Кривбас» U-19 (3:0).

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19 :

- Не вдалось сьогодні показати хороший футбол. Ми не готові до цієї гри були, виходить так, якщо такий рахунок. Напевно, у нас все дуже добре, умови й все інше; ви маєте зрозуміти, про що я. Ми щойно з хлопцями говорив. Але все ж таки, ми розуміємо, що маємо дефіцит гравців. Селекція іде, ми в пошуку нових футболістів, але що сказати, маємо те, що маємо наразі. Ми не говоримо, що винні гравці - винні всі. Десь недопрацювали, десь не достукались, але все ж таки майстерність багатьох футболістів під питанням.

Юрій Гданський, старший тренер ФК «Львів» U-19:

- Перемога вона завжди приємна, налаштовувались на домашню гру. Знали, що на нас чекає дуже серйозний суперник, що це добра збалансована команда, грають у добрий футбол, хороші у своїх лініях, а саме в атаці й в обороні. Для нас дуже важливо було зіграти на позитиві цей матч, тому що ми програли «Шахтарю», а потім обіграли «Минай». Ну таке було двояке відчуття для нас у психологічному сенсі… Треба було зараз, щоб хлопці повірили у свої сили, можливості й рухались дали.

«Кривбас» ми дуже серйозно сприймали, дуже відповідально готувались, бо я знав, що команда вміє грати й грає у футбол. Я просто дуже вдячний своїм хлопцям за самовіддачу. Десь не все вдалось по грі й кінцівка другого тайму напружена, але в цілому все, що ми просили, вони виконали.

Володимир Мулик, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Грали сьогодні проти команди «Львів». Команда дуже непоганого рівня, у першому таймі вони були сильнішими за нас. Десь нас переважали, а у другому ми трохи додали, десь були сильнішими, але, знаєте, чогось не вистачило. Тут нічого страшного немає, будемо далі битися й працювати. Сьогодні таких помилок припустились, яких не мали припускатись. Так не можна, треба працювати далі й починати перемагати. Зараз є час, щоб опрацювати помилки, виправити їх й крокувати далі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru