Віталій Косовський: Розуміли, що буде багато боротьби

Віталій Косовський: Розуміли, що буде багато боротьби}

Коментарі після матчу 24 туру юнацького чемпіонату України УПЛ «Інгулець» U-19 – «Кривбас» U-19 – 0:0.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Те, що планували, не вийшло зовсім. Розуміли, що буде багато боротьби, казали своїм футболістам, що треба взяти м'яч під контроль. Ну і в принципі не відходимо від цих установок, а це контроль м'яча, перш за все. Але ж маємо багато помилок у простих ситуаціях. Так, ми розуміємо, що молодші за суперників: і все ж повинні створювати тиск на опонентів. Треба перестати боятися грати у футбол.

Але деякі гравці поки все ще не можуть перебороти себе, їм треба час, ми над цим працюємо. Могли як і виграти, так і програти. Багато чого не виходило, командної швидкості взагалі мало було. Ми розуміли, що вони грають у три захисники, й нам ці зони потрібні були для атак. Але ж далі правильного розуміння замало. Треба швидко подавати, а ми це робимо довго. Працюємо далі.

Ігор Хоменко, старший тренер ФК «Інгулець» U-19:

- Перш за все, я хочу подякувати хлопцям за самовіддачу, ми дуже серйозно готувались до цієї гри, бо команда «Кривбас» йде у середині таблиці. Ми слідкували за суперником, й в цілому слідкуємо за усіма. Щодо гри, то вона склалася дуже важко для нас, враховуючи погодні умови - дуже спекотно. Важко за спеки відіграти два тайми.

Однак, не дивлячись на це, хлопці виконали те, що було заплановано: високий пресинг. Забили м'яч, який не зарахували. Подивимось, був офсайд чи ні, але, ще раз скажу: грали першим номером сьогодні. Старалися не програвати боротьбу. Вважаю, були сьогодні ближче до перемоги.

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Так, гра була досить важкою. Ми створили достатньо небезпечних моментів, але сьогодні чогось не вистачило, аби перемогти. Так, вже у неділю гра з «Динамо». Це один з лідерів чемпіонату і кожен із нас розуміє, що це буде дуже важка гра та треба дати бій. Все можливо, адже у першому колі зіграли з киянами 1:1. Тому цього разу також буде максимальний настрій, хочемо здобути позитивний результат та порадувати наших вболівальників.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru