Віталій Косовський: У другому таймі ми володіли ініціативою

Віталій Косовський: У другому таймі ми володіли ініціативою}

Коментарі тренерів після матчу 25 туру юнацького чемпіонату України «Кривбас» U-19 – «Динамо» U-19 – 0:1.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Вважаємо, що гра була сьогодні непогана. Не вдалося те, що ми не зіграли «на нуль» - це те, що планували. Після першого тайму налаштовували команду більш психологічно, просили бути впевненими у собі. У другому таймі ми володіли ініціативою, але створили мало гольових моментів. Бачили, що «Динамо» U-19 нервує, тому розуміли: треба ще більше працювати й бути активнішими на м'ячах у завершальній стадії.

Психологія - це важливо, коли молоді гравці працюють з першою командою, а потім повертаються та допомагають партнерам. Бачу, що команда рухається вперед, щоправда, поки не так швидко як би хотілось. У нас дуже велика надія на майбутнє. Ці молоді гравці через рік-два стануть хорошими футболістами, будуть впевнено грати проти грандів та рости у професійному плані.

Ігор Костюк, старший тренер ФК «Динамо» U-19:

- Не вийшло швидкого футболу й у зв'язку з цим не було розкриття зон як ми планували, але це пов'язано зі штучним покриттям. Поле не дуже швидке і тому гра була повільна. У першому таймі нам не вдавалось створювати свої моменти, у другому забили м'яч. У суперника було багато простору позаду, але ми це не використали. Скажу так: гравці які вийшли на заміни не підсилили гру, а ми на це дуже сподівалися. Добре, що все ж здобули перемогу.

Перемоги нам даються важко, особливо на штучному покритті, адже ми тренуємось на натуральному. Наразі дуже інтенсивний графік чемпіонату, тому що через два-три дні вже наступні поєдинки. Тому у другому таймі сьогодні гравці не дотерпіли, а ті, які вийшли на заміну, не підсилили гру. «Кривбас» - хороша команда, вони обрали тактику грати до перерви другим номером. Після перерви, коли пропустили, почали грати трошки агресивніше.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru