Віталій Косовський: За три тижні підготовки маємо зіграти три матчі

Віталій Косовський: За три тижні підготовки маємо зіграти три матчі}

Перші коментарі після виходу з відпустки старшого тренера криворізького «Кривбасу» U-19 Віталія Косовського та захисника Іллі Козубенка.

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Закінчилась відпустка, усі зібрались разом. Дуже раді поверненню до тренувань, сумували один за одним, тепер починаємо працювати. Спочатку - тренування в легкому режимі, а з 1 липня у нас вже розпочалась серйозна підготовка: робота й тестування. 8 липня відбудеться перша товариська зустріч проти «Динамо» U-19 Київ у столиці України, тому, маємо час для належної підготовки до хорошого суперника. Готуємось: у нас по два тренування на день.

Після гри у Києві підготовка триватиме, плануємо 15 липня зіграти проти «Олександрії» U-19. Мали домовленість про спаринг на 22 липня, але ми не дійшли згоди з суперником. За три тижні маємо зіграти три контрольні поєдинки й тим самим підготуємось до чемпіонату.

Ілля Козубенко, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Нарешті вийшли з відпустки, повернулись до розташування Академії «Кривбас». Дуже приємно усіх бачити, насправді сумував за командою. Перші тренування були втягуючим, надалі продовжуємо підготовку до сезону. Відпочив добре: у колі родини. Було три тижні відпочинку. До тренувань повернувся з радістю, за цей час дуже сумував за футболом. Підготуємось за тренерським планом та з новими силами будемо починати новий чемпіонат.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru