Віталій Косовський: Завдяки таким матчам команда стає сильнішою

Віталій Косовський: Завдяки таким матчам команда стає сильнішою}

Коментарі після матчу 17 туру юнацького чемпіонату України в УПЛ «Кривбас» U-19 - «Шахтар» U-19. 

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Незадоволені результатом, але ж, як ми вже говорили, через такі матчі стаємо сильнішими. Сьогодні хлопці проявили бійцівські якості. Радує, що маємо деяке розуміння гри, але роботи попереду багатенько. В цілому пепогана гра; після фінального свистка подякував футболістам, бо це «Шахтар», який претендує на медалі. Суперник хорошого рівня, результат на табло.

Відносно травми Іллі Вдовиченко… Злякало, що спочатку він навіть не міг нічого сказати. Молю Бога, щоб все обійшлося й хочу тільки побажати йому скорішого одужання.

Аналіз гри проведемо, він обов'язково буде, подивимось, розберемо. З понеділка розпочинаємо підготовку до наступного матчу. У нас є три дні й вже 15 березня їдемо до Львову. Готуємось, часу відпочивати немає.

Володимир Мулик, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Суперник грав проти нас сьогодні дуже сильний, але ми показали хороший футбол. Працюємо далі, нічого такого не сталось, ще багато матчів попереду, все у нас вийде. По ходу поєдинку були побажання від тренерів, щоб ми не здавались, але це «Шахтар». Вони мислять трошки швидше, тому на сьогодні ми поступились. Нам потрібно працювати, працювати й ще раз працювати. Будемо ставати краще, рухатись вперед та все у нас вийде, все буде добре.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru