Віталій Первак: Обидві команди грали дуже дисципліновано

Віталій Первак: Обидві команди грали дуже дисципліновано}

Головний тренер київського «Лівого Берегу» Віталій Первак прокоментував домашню поразку в 6 турі УПЛ від криворізького «Кривбасу» - 0:1 на післяматчевій пресконференції.

- На жаль, ми програли, але поступились не по грі. Обидві команди грали на результат, ніхто не розкривався, але майстерності більше у «Кривбасу» і вони свій момент реалізували. А так, практично не було моментів ні у них, ні у нас, 50 на 50. Я вже сказав, що Задерака як на мотоциклі всіх об’їхав - забив гол. Маємо те, що маємо.

- Наскільки на вашу команду вплинула пауза в УПЛ?

- Вона вплинула негативно, ми не звикли до таких перерв. З іншої сторони - позитивно, адже наші травмовані футболісти відновились за ці два тижні. Але все ж ігровий тонус загублений. Фізично ми готові, але деякі футболісти не готові.

- Можна більш конкретніше, хто не готовий?

- Самар мав пошкодження. За два дні до «Вересу» у нього було проблеми зі здоров’ям. Потім Іван Когут. Він тільки відновився, вже більш-менш. Якимів: у нього було пошкодження у грі з «Вересом». Ми не звикли до таких перерв, хоч і зіграли з «Колосом» контрольний матч. Але все рівно футболісти вийшли якісь затиснуті на футбольне поле, нібито ми не грали місяці три. Ми знали, проти кого граємо, але поступились.

- Що робити для підсилення атаки, адже було мало моментів?

- І у «Кривбасу» їх було мало. Суперник не давав нам можливості вийти у швидку атаку. І в нас це не виходило, і в них так само не виходило. Обидві команди грали дуже дисципліновано, але рахунок такий який є.

- У вас постійно грає Сухоручко попереду і знову не вражає. Невже нема йому заміни?

- Справа не в заміні. Сухоручко дуже багато працює на команду, не думає про забиті голи, чи ще щось. Звичайно, він над цим працює, але в першу чергу він командний гравець. Є над чим працювати.

- Ваші хлопці нечасто використовують дальні удари по воротах суперника. Чому так?

- Найголовніше, що в нашій команді є ті, хто може вдарити по воротах. Будемо працювати над цим.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru