Віталій Пономарьов: "Кривбас" буде претендувати на першу трійку

Віталій Пономарьов: "Кривбас" буде претендувати на першу трійку}

Головний тренер львівського «Руху» Віталій Пономарьов – про виїзний матч 9 туру УПЛ проти криворізького «Кривбасу» - 3:1 на пресконференції.

- Ще до матчу казав, що «Кривбас» – хороша команда, яка претендуватиме на найвищі місця, першу трійку. Ми їхали до Кривого Рогу знаючи, що буде дуже серйозна гра. Думаю, вона сподобалась глядачам, бо було багато гольових моментів. Ніхто не закривався і всі грали в атакуючий футбол. Радий, що наші хлопці, яким ще бракує стабільності, грали до кінця у свій футбол.

- Що сказали своїм хлопцям у перерві? 

- Попросив, аби вони грали інтенсивніше і не боялись, адже вони добре виглядали у першій половині гри. Повторюсь, нам дещо не вистачає стабільності, ми ще набираємось досвіду. Тому помилки є і будуть. Але помітно, що футболісти прогресують.

- За рахунку 3:1 «Рух» тягнув час. Чи це було вами заплановано так грати? 

- Це тактичні моменти. Не можу сказати, що ми часто затримували час. Звичайно, з хвилини 25 другому тайму грали другим номером, адже рахунок це вимагав.

- «Рух» у минулому сезоні та у цьому. Бачите різницю?

 - Підсилення – це наші молоді футболісти та наш тренувальний процес. Звичайно, ми хочемо, аби хлопці, які двічі поспіль виграли чемпіонат U-19, перейшли у дорослий футбол і прогресували на рівні УПЛ.

- А як щодо завдання «Руху» на сезон?

- Поки нема задач. Можливо, через рік-два зʼявляться. Гравці «Руху» - це майбутнє нашого футболу.

- Чи вважаєте, що Климчук вже доріс до рівня збірної?

- Він - лідер «Руху», але тренер збірної має свою ігрову модель та бачення складу. Я розумію тренера збірної України, він хоче брати гравців під стиль своєї команди. Якщо Климчук буде працювати на тому ж рівні, що і зараз, то його неодмінно викличуть до збірної.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru