Віталій Пономарьов: Обидві команди добре вивчили одна одну

Віталій Пономарьов: Обидві команди добре вивчили одна одну}

Головний тренер львівського «Руху» Віталій Пономарьов прокоментував домашню нічию з криворізьким «Кривбасом» - 1:1 у 24 турі УПЛ на пресконференції.

- Думаю, гра сподобалась глядачам. Гордий за свою команду. Ми завжди просимо хлопців грати до останніх хвилин у той футбол, який пропагуємо. І сьогодні ми грали проти команди, яка бореться за чемпіонство. У нас молоді хлопці, які могли у якийсь момент зламатись, особливо, коли пропустили в роздягальню, але вони продовжували далі гнути свою лінію, і це мене тішить. Ми хотіли виграти матч, і не зупинялись.

- За рахунок чого вдалось переломити хід гри у середині другого тайму?

- Я б не сказав, що «Кривбас» володів перевагою у другому таймі, хіба що перші хвилин пʼять. Просив свою команду грати у інтенсивний футбол, і вона до мене прислухалась. Звичайно, помилки завжди будуть.

- Як оціните гру футболістів, які вийшли на заміну в другому таймі?

- Гра була досить інтенсивна. І обидві команди трохи втомились. Руніч і Лях вийшли непогано. Від Квасниці ми очікували більшого. Знову ж таки це молоді гравці, які ще до кінця не сформувались, та поки не можуть грати усі 90 хвилин.

- Чи здивував вас чимось «Кривбас»? 

- Ми добре вивчили «Кривбас», як і суперник нас, тому не думаю, що були якісь несподіванки. У них дуже хороша команда та має якісну лаву запасних. Ми добре підготувались до «Кривбасу» та показали хороший футбол.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru