Віталій Вернидуб: Без сумнівів, у "Кривбасу" все вийде. Потрібно трохи часу

Віталій Вернидуб: Без сумнівів, у "Кривбасу" все вийде. Потрібно трохи часу}

Захисник криворізького «Кривбасу» Віталій Вернидуб розповів про виїзний матч 2 туру VBET Ліги проти донецького «Шахтаря» - 0:1.

- Незважаючи не негативний для «Кривбасу» рахунок, була цікава гра. У нашої команди були моменти, але, на жаль, ми поступились. Як там було на полі проти «Шахтаря»?

- Так, ми добре грали, багато чого виходило. Діяли компактно, надійно у захисті. Десь у «Шахтаря» клас вище, тому вони володіли перевагою, було важко в кінцівці матчу. Тим паче, ми догравали у меншості, було вилучення. Це дуже сильно вдарило по команді психологічно. Треба проаналізувати гру та робити крок вперед.

- Що робити зі стандартами? Друга поспіль гра, й знову пропускаємо після стандарту.

- Так, це неприємно. Але у нас є час, щоб між собою обговорити помилки, проаналізувати, та усе виправити. Так не можна грати. Адже другий матч поступаємось через ці кляті стандарти.

- Ви – досвідчений захисник. Молоді хлопці сильно хвилювались? Адже ваша роль – підтримувати та повчати молодь. Й гра начебто давалась усім. 

- Усі хлопці – молодці. Адже не боялись суперника, грали у свій футбол. А у таких матчах дуже потрібна сміливість. Сміливість для того, аби вигравати. Вони дуже гарно виглядали. З такими молодими талановитими виконавцями у «Кривбасу» все далі буде добре.

- Дві гри – «Кривбас» поки без очок. Про що у роздягальні говорив президент Костянтин Караманіц?

- Костянтин Федорович нас тільки підтримав. У команді наразі немає ніякого психологічного удару. Усі мотивовані виправити ситуацію. Ми тільки вийшли до УПЛ і нам потрібно трохи часу. Без сумнівів, у нас все вийде. Все буде «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru