Віталій Вернидуб і Артур Микитишин - серед найкращих у 16 турі УПЛ

Віталій Вернидуб і Артур Микитишин - серед найкращих у 16 турі УПЛ}

За підсумками 16 туру УПЛ футбольні ЗМІ визначили найкращих футболістів та тренера. Приємно відзначити, що захисник Віталій Вернидуб, автор переможного голу у ворота «Колосу» - 1:0, отримав «виклик» до символічної збірної Інтернет-видань Sport Arena та UA-футбол.

Півзахисник Артур Микитишин - найкращий молодий футболіст туру за версією перших. Вітаємо наших хлопців із визнанням та бажаємо продовжувати радувати вболівальників своєю грою.

- У першому колі «Колос» обіграв криворіжців, Вернидуба-старшого вилучили. Цього вже достатньо, щоб розуміти – матч на «Гірнику» буде принциповим. А тут ще зимовий новачок Бескоровайний відразу в старті.

Справжнє випробування лідерських якостей і тімбілдінгу для Вернидуба-молодшого. Віталій не тільки в захисті справився добре (жодного удару в площину воріт з меж його відповідальності), а ще й підключенням на стандарт забив переможний м’яч у ворота ковалівців, - про гру Вернидуба Sport Arena.

- Криворіжці чудово завершили 2022 рік, а після так само почали 2023. У першій грі після канікул «Кривбас» обіграв «Колос», зробивши це завдяки влучному удару сина головного тренера - Вернидуб забив головою після кутового, що стало його першим голом за «Кривбас». В обороні Віталій був спокійний і холоднокровний, що також допомогло команді здобути позитивний результат, - пише про гру Вернидуба UA-футбол.

- Це дуже інформативний тур для Руслана Ротаня – і як головного тренера ФК «Олександрія», і як в.о. національної збірної, і молодіжної збірної України. Прекрасні матчі Мустафаєва, Бражка, «гірників», рухівців залишають хороший вибір. А наше велике враження – фланговий хавбек «Кривбасу» Микитишин.

Кілька разів завдяки спритності та інтуїтивному розумінню гри він опинявся прямо перед воротарем «Колосу», а потім з кутового здійснив результативну подачу на Вернидуба-молодшого. Так тримати! Важливо, що Артур постійно діяв позиційно грамотно, добре відкривався, відчував темпоритм – реалізація прийде, а в ігровому плані Микитишин діяв досить яскраво, - про гру Микитишина Sport Arena.

Нагадаємо, у цьому сезоні визнання спеціалістів вже отримували: Юрій Вернидуб (15 тур - найкращий тренер; UA-футбол, Sport Arena), Ріфет Капіч (6 тур, Sport Arena; 13 тур - найкращий легіонер, Sport Arena), Володимир Якімець (6, 13 тури, UA-футбол), Роман Дебелко (9 тур, Sport Arena; 15 тур, UA-футбол), Богдан Сарнавський (9 тур, Sport Arena), Артур Микитишин (9 тур, Sport Arena), Дмитро Хомченовський (13 тур, UA-футбол), Микита Татарков (15 тур, UA-футбол) Іван Дібанго (15 тур, Sport Arena).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru