Віталій Вернидуб: Команда зростає та стає сильнішою

Віталій Вернидуб: Команда зростає та стає сильнішою}

Тренер криворізького «Кривбасу» Віталій Вернидуб - про переможний контрольний матч на зимових зборах в Іспанії з угорським «Ференцварошем» - 2:0.

- Віталію Юрійовичу, як прокоментуєте перемогу?

- Насамперед, хотіли б сказати велике дякую хлопцям. Тому що дуже важко на зборах, коли отримуєш велике навантаження, виходиш та граєш. Але футболісти молодці, перебороли себе, тим паче, в таку погоду, - в Іспанії о 12 за місцевим часом доволі спекотно. Найголовніше, отримали навантаження та пропрацювали деякі тактичні схеми.

- Знову ударний початок другого тайму. Можна сказати, що у «Кривбасу» вимальовується два рівноцінних склади?

- Юрій Миколайович завжди дає шанс проявити себе усім. Хто буде краще готовий, той і буде грати у складі. Усі викладаються та грають на повну, тому є питання, хто буде грати в основі. Команда зростає та стає сильнішою, розвивається у фізичному та технічному планах.

- Який наразі рівень готовності команди?

- Про пік форми казати точно зарано. Події не форсуємо, готуємось по плану, все добре. Дуже важливо, щоб хлопці правильно відновлювались після важких тренувань. Добре, що маємо тут всі необхідні умови для цього.

Окремо хочеться подякувати нашим Збройним Силам України, які продовжують боронити країну від рашистських окупантів та завдяки яким ми можемо готуватись до сезону в хороших умовах та грати у футбол. ФК «Кривбас» завжди підтримує наших воїнів та допомагає їм.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru