Віталій Вернидуб: Ми повинні вчитись і далі, бо є молодою командою

Віталій Вернидуб: Ми повинні вчитись і далі, бо є молодою командою}

Тренер криворізького «Кривбасу» Віталій Вернидуб прокоментував третій контрольний матч на іспанських зборах проти чеської «Вікторії» - 0:3.

- Маємо перший невдалий результат. Якими є ваші враження від гри?

- Звісно, програвати ніхто не любить, тому зробимо висновки. Гра була високої якості, нам протистояв сильний опонент. Мобільна, силова команда. Було цікаво проти них зіграти, адже український футбол дуже часто будується в матчах саме на силовій боротьбі.

Вважаю, навіть на краще, що ми сьогодні поступились. Хлопці також повинні замислитись, чому так сталось, проаналізувати помилки. Коли ти часто перемагаєш – «виростають крила». Ця поразка нам піде тільки на користь. Будемо готуватись далі.

- Багато фолів, жорстких епізодів. Це затьмарило враження від матчу?

- Гра вийшла дуже «брудною». Але це є нормальним для суперника, тому що, ми розуміємо, чеський чемпіонат дуже агресивний та інтенсивний. Вони – один з лідерів, тому так грали. Наша команда їм поступалась в цьому компоненті. Суперник провокував нас на емоції, не потрібно було піддаватись. Це теж для нас урок. Ми повинні вчитись, бо є молодою командою. І робимо кроки для становлення.

- Які подальші плани «Кривбасу» після цього матчу? 

- Попереду два вихідних, щоб команда перепочила та перевела дух після важких тренувань. Вони – молоді, витримали цей темп на зборах, виконують все заплановане. Тепер треба добре відновитись та бути готовими до завершального етапу підготовки.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru