Віталій Віценець: Будемо прагнути до максимального результату

Віталій Віценець: Будемо прагнути до максимального результату}

Після перемоги криворізького «Кривбасу» U-19 над харківським «ХФКС» U-19 – 2:0 у 1 турі Першої ліги чемпіонату U-19 представники нашого клубу прокоментували стартову гру сезону.

Віталій Віценець, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Ну чесно, як би, таку гру і очікували, що буде важко. Хлопці хвилювалися, майже ніхто не грав при такій кількості вболівальників, такому ажіотажі. Очікував, що буде важко, але, чесно скажу, не настільки.

Нічого страшного, ми розберемо цю гру, будемо рухатися далі, помилки будемо намагатися виправляти. Президент зайшов у роздягальню: Костянтин Федорович привітав із перемогою, з хорошим результатом. З хорошим результатом, і це вірно, але не хорошою грою. В принципі суперник нас не переграв, рівний матч, багато боротьби, багато втрат, ми забили двічі і, слава Богу.

- Я розумію, що ви задоволені результатом, перемога 2:0, але не задоволені саме якістю гри.

- Саме якістю гри, адже ми провели багато хороших спарингів: і з «Дніпром» U-19 на виїзді – 0:0, та з «Олександрією» U-19 – 1:0, але тоді було набагато більше моментів, там хлопці більш психологічно були готові, товариська гра, хороший суперник, хороший настрій, але не допускали так багато помилок в простих ситуаціях. Нормально, будемо аналізувати гру та виправлятися.

 - Команда у цьому сезоні бере участь у Першій лізі U-19. Які завдання ставить тренерський штаб та керівництво?

- Щодо завдань керівництва, наша задача підготувати футболістів в першу команду. Виховати, навчити, аби вони поїхали взимку на збори. Під час чемпіонату ми розмовляли з Геннадієм Миколайовичем, тренером першої команди, він буде брати хлопців на тренування, товариські ігри.  Зізнаюсь, у колективі поставили перед собою завдання стати чемпіонами. Не має значення, Перша ліга, Друга, Третя, - чемпіони є чемпіони, тому будемо прагнути до цього, але з хорошою грою, не тільки по результату.

Денис Шевченко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Чесно, установка була грати красиво, аби гра сподобалась глядачам, це по-перше, я думаю усі нервували, тому сильно гарної гри не вийшло, але результатом ми задоволені, йдемо далі, будемо працювати над собою.

  Як тобі перша гра, зрозуміло що хвилювання, багато помилок було, в якій бойовій готовності ви підійшли до матчу, в якому настрою?

- Ми підійшли в настрої насамперед виграти. Нічого легко не дається, тому ми боролися до кінця, показували все що могли, не давали супернику практично дихати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru