Віталій Віценець: Виграли абсолютно заслужено

Віталій Віценець: Виграли абсолютно заслужено}

Старший тренер криворізького «Кривбасу» U-19 Віталій Віценець, а також гравці Володимир Вілівальд і Денис Шевченко, автор третього голу, прокоментували виїзну перемогу у 5 турі Першої ліги U-19 над сумською «Барсою» U-19 – 3:0.

Віталій Віценець, старший тренер «Кривбасу» U-19:

- Виграли гру, налаштовували хлопців, але на цьому полі той футбол, який ми від них вимагаємо, було важко показати. Десь грали простіше, але моментами, особливо у другому таймі, ми переграли суперника повністю, могли забити ще. Вважаю, заслужена перемога абсолютно.

- Який був настрій на гру?

- Налаштовували хлопців на важкий матч, повторюся, поле не дуже хорошої якості. Головне було проявити характер і бійцівські якості, виграти єдиноборства. Це те, чого нам в першому таймі не вистачало, десь центр поля програли, але в перерві зробили корективи, підказали, й другим таймом дуже задоволений, дякую команді.

- Дивлячись на рахунок, задоволені реалізацією?

- Реалізація знову…  У нас в кожному матчі багато моментів, а по завершенню не вистачає холоднокровності, але все ж найголовніше, що ці моменти є. Було б сумніше, якби їх не було. Будемо працювати на тренуваннях, допрацьовувати передачі на фланги.

- У попередньому матчі ви говорили, що багато травмованих. Яка ситуація зараз?

- Тільки Тітаренко травмований, в Кривому Розі також залишилися Єрьомін та Стеценко, вони вже одужали, але хлопці не зовсім готові до гри.

Володимир Вілівальд, захисник «Кривбасу» U-19:

- Тренер давав установку на початку матчу грати через фланги, швидкі фланги, через довгі передачі. У перерві сказав, щоб більше нагнітали, що ми й почали робили у другому таймі. Забили швидкий гол, виконали установку тренера, все зробили, та виграли гру.

Денис Шевченко, нападник «Кривбасу» U-19:

- Гра була дуже важка, тому що якість поля не дуже. Ми знали, що буде багато боротьби. У першому таймі якось не піймали той настрій, але в другому зібралися з думками й повністю виграли боротьбу. У нас все почало виходити, тому ми закінчили 3:0

- Могли ще більше забивати, тренер сказав що треба працювати над реалізацією, як ти вважаєш, чому не можете реалізувати всі моменти?

- Моментів було багато. Певно, треба працювати над реалізацією ще більше. Можливо, просто треба підходити ще відповідальніше до завершення атак, але вийшло те, що є. Головне не скільки ми забили, головне результат.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru