Віталій Віценець: Команда обіцяла зіграти на нуль, й вона це зробила

Віталій Віценець: Команда обіцяла зіграти на нуль, й вона це зробила}

Після домашньої перемоги криворізького «Кривбасу» U-19 над полтавським ДЮСШ Горпинка U-19 у 6 турі Першої ліги U-19 – 5:0 старші тренери команд, а також гравці нашої команди прокоментували гру.

Віталій Віценець, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Те що забили п'ять це добре, але знову реалізація підводить. Могли забивати більше, ставимо нові задачі на наступну гру, є над чим працювати, але якщо в цілому, то хлопці намагаються виконувати те, що ми від них вимагаємо і то що тренуємо на тренуваннях.

- Чи задоволені ви результатом, грою й взагалі як вам суперник?

- Ми цілий тиждень робили акцент на те, що суперник забив в нашій групі найбільшу кількість м'ячів, вони й пропускають досить багато, але в атаці забили найбільше і на цьому наголошували. Хлопці вчора мені самі сказали, що ми зіграємо на нуль. Як бачите, пацани сказали, пацани зробили, молодці.

В'ячеслав Чернявський, старший тренер ДЮСШ Горпинка U-19:

- Відразу хочу команду господарів привітати з перемогою, заслужена перемога. Видно, що хлопці в тонусі, тренувальний процес поставлений, навіть видно, чим відрізняється команда в структурній команді від дитячої школи.

Нам важко, тим більше у нас 2004-2005 рік діти, видно що фізіологічно виграєте. Все що маємо то маємо, по грі скажу - повна перевага «Кривбасу». Результат закономірний.

Дмитро Чудак, нападник ФК «Кривбас» U-19, автор дублю:

- Команда суперника була дуже добре організована. Нам тренера відразу говорили, що команда дуже хороша в атаці, тому ми готувалися, щоб у нас не було бардаку в обороні, перш за все був на цьому акцент.

Ну і перш за все створювати свої моменти, реалізовувати їх. Баланс гри повинен зберігатися і зрозуміло що потрібно було реалізувати більше моментів, в останніх матчах у нас з цим проблеми. Тренер сказав, - головне реалізуйте моменти, а гра згодом прийде.

Дмитро Чернявський, воротар ФК «Кривбас» U-19:

- Усі дуже задоволені, для нас це хороший результат, перемога. На тренуваннях готувалися до суперника, аналізували хороші й погані сторони гостей. Установка була - грати першим номером, захопити ініціативу з перших хвилин, нагнітати й забити швидкий гол. Я дуже задоволений сьогодні хлопцями, з перемогою нас.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru