Віталій Віценець: Команда перемогла заслужено

Віталій Віценець: Команда перемогла заслужено}

Після переможного гостьового матчу над «Краматорськом» U-19 - 4:1 у 2 турі чемпіонату U-19 старший тренер криворізького «Кривбасу» U-19 Віталій Віценець та півзахисник, капітан команди Данило Попов, автор переможного голу, прокоментували гру.

Віталій Віценець, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Вийшло два різних тайми: в першому володіли повною перевагою, могли завчасно все вирішувати, щоб на другий тайм виходити з перевагою не у два м'ячі, а в три, чотири або навіть в п'ять.

У другому таймі зробили заміни й деякі хлопці вийшли незібраними, будемо з ними говорити про це. Повторюся, два різних тайми, першим - задоволений, другим таймом ні. Рахунок 1:4, потрібно було грати до кінця, а ми почали помилятися в простих ситуаціях.

- У попередньому матчі говорили, що гравці хвилюються. Сьогодні ви бачили таке хвилювання чи гра була більш спокійна?

- Всі хвилюються, хтось більше, хтось менше, але в будь-якому випадку хвилювались, коли була презентація, багато вболівальників, домашній стадіон, перша гра, психологічно важко. Сьогодні вже набагато краще все, спокійніше. Заслужено перемогли, але, знову ж таки, два різних тайми.

Данило Панов, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Установка на гру була наступною: вийти й дати агресії, контратакувати, показати високий пресинг, забити швидкий гол. Відзначу, що гра дозволяла це робити, а в другому таймі не дуже все виходило. Хлопці розслабилися, відчули що ми ведемо в рахунку. Але, ти не менш, є впевнена перемога.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru