Віталій Віценець: На першому зборі усі проявили себе добре

Віталій Віценець: На першому зборі усі проявили себе добре}

Старший тренер криворізького «Кривбасу» U-19 Віталій Віценець та новачок, півзахисник Руслан Войцеховський прокоментували перемогу у контрольному матчі над «Олександрією» U-19 – 3:2.

Віталій Віценець, старший тренер «Кривбасу» U-19:

- Найголовнішим було завдання переглянути нових футболістів. Переглянули досить велику групу, деяких залишимо однозначно, але остаточне рішення приймемо в Маріуполі. Загалом провели три гри на першому зборі, плюс-мінус по навантаженням й часу: усі хлопці проявили себе добре. Добре, що обійшлося без травм, є невеликі пошкодження, але 2-3 дні й всі будуть у строю.

- Чи є хлопці про яких ми можемо говорити, що вони вже в складі «Кривбасу» U-19?

- Так, це однозначно Руслан Войцеховський, 2005 року народження. Ми його взяли ще до Нового Року, після завершення чемпіонату. Ще Максим Скибинський - сто відсотків також у команді, ну і 2-3 футболісти найближчими днями поповнять «Кривбас» U-19. Але в принципі всі ті, хто був сьогодні на грі, я думаю, залишаться в команді.

- Чи з початкового складу Кривбасу U-19 залишаються всі футболісти ?

- Пішли два гравці, ми потиснули один одному руки. Але й є хлопці, яких ми взяли на ці позиції. Вони сильніші, це всі розуміли, жодних проблем. Побажали один одному успіхів, попрощалися і залишилися в добрих стосунках.

- Чи все йде за планом?

- Майже все. Було декілька днів, коли погодні умови внесли свої корективи, але так, в цілому, все за планом. Працюємо, готуємося до турніру в Маріуполі, а далі плануємо після змагань тренуватися 10 днів у Кривому Розі, після чого поїдемо на збори на Західну Україну.

- Розкажіть про турнір у Маріуполі.

- Турнір пам’яті Віктора Прокопенка. Проходить щороку: у ньому приймають участь хороші команди. Гарний турнір, непогані умови. Гратимемом в критому манежі. Там приємно попрацювати, тому вирішили поїхати на цей турнір.

Руслан Войцеховський, півзахисник «Кривбасу» U-19:

- Спаринги проходять на тлі навантажень, йдуть зимові збори, готуємось до турніру у Маріуполі. У всіх трьох спарингах тренери кожному давали пограти: комусь тайм, комусь більше, кожен футболіст отримує ігрову практику та готується до турніру.

У колективі все круто, все добре, прийняли як наймолодшого, усі допомагають освоїтися та звикнути до дорослого футболу. Тут потрібно думати швидше, приймати рішення, все швидше. Я прийшов з УФК «Дніпро», навчався там з 7 класу й коли надійшла пропозиція перейти до «Кривбасу», я одразу погодився. Це дуже хороший досвід, команда з амбіціями, з перспективами, я одразу вирішив приїхати сюди та спробувати сили у сильній команді.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru