Віталій Віценець: Плани U-19 - двотижнева підготовка та поїздка на турнір

Віталій Віценець: Плани U-19 - двотижнева підготовка та поїздка на турнір}

Вчора криворізький «Кривбас» U-19 провів перше тренування у 2022 році після виходу з відпустки, яка тривала понад  півтора місяці. Перше заняття відбулося на штучному газоні стадіону «Спарта», де наразі триває будівництво трибун й критого манежу.

Команда буде займатися у одноразовому режимі, а на вихідних планує зіграти двосторонній матч. Старший тренер U-19 Віталій Віценець розповів про подальші плани команди:

- Дуже скучив за хлопцями, за роботою. Відносно планів, то перший тиждень у нас втягуючий. У суботу багато переглядових приїде, зіграємо двосторонку. Зараз уже приїхало троє хлопців, інші також їдуть. В неділю плануємо вихідний, а потім перехід на дворазові тренування з контрольними матчами.

4 лютого виїжджаємо до Маріуполя, з 5 по 11, будемо приймати участь у місцевому турнірі у Маріуполі. Тож готуватимемося до сезону через турніри. Найближчі плани - це двотижнева підготовка та поїздка на турнір.

- Чи всі футболісти, які грали у першій половину сезону, повернулись до тренувань?

- Всі ті хлопці, які були у нас у першій половині сезону, вони й залишилися. Ми розмовляли з колективом, також приїхали хороші футболісти на перегляд, тут вже спортивний принцип працює, хто буде сильнішим, той і залишиться на друге коло.

- Яких гравців по позиціях не вистачає наразі у обоймі й чи вже тренуються хлопці з молодших вікових команд?

- У нас новенький хлопчик 2005 року народження, гратиме за нас і, можливо, за U-17, ігрової практики у нього буде достатньо. Плануємо взяти на турнір хлопців з команди Юрія Мукана й Дмитра Суспіцина U-17, але це вже ближче до Маріуполя, зараз надто багато переглядових буде. Немає сенсу поки викликати гравців.

- Чи вже бачите гравці,в які в перспективі можуть підсилити першу команду ?

- Так, декілька хлопців точно поїдуть з першою командою на збори, але це буде відомо пізніше.

- Поки були зимові канікули продовжувалось будівництво на стадіоні «Спарта». Як вам й хлопцям оновлення?

- Я скажу вам, що не тільки на «Спарті» та й на Академії проходить будівництво. ФК «Кривбас» розвивається у всіх напрямках, і це дуже добре.

Максим Мисляй, півзахисник «Кривбасу» U-19:

- Максиме, вітаємо з Днем Народження. Якраз на твоє свято команда вперше у новому році зібралася разом, як привітали хлопці?

- Дякую за привітання! Команда привітала дуже добре. Навіть символічно, що саме у такий день, ми зібралися на тренування. У нас була велика ігрова пауза, майже 2 місяці. У відпустці я побував із рідними за кордоном, а після відпочинку відвідував тренажерний зал та працював над собою. За колективом, звісно, дуже сумував, у нас дуже добра атмосфера в команді, бо ми - одна родина.

- До «Кривбасу» U-19 приєдналися новачки. Можливо, когось знаєте особисто, як колектив прийняв хлопців?

- Знаємо деяких хлопців. Із одним знайомий вже давно, він навіть дебютував в УПЛ. Завжди усім раді.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru