Віталій Віценець: Перейшли на дворазові тренування

Віталій Віценець: Перейшли на дворазові тренування}

Старший тренер  «Кривбасу» U-19 Віталій Віценець підбив проміжні підсумки роботи на першому зимовому навчально-тренувальному зборі, який проходить у Кривому Розі.

- Віталій Володимирович, підбийте підсумки першого тижня тренувань. Чи встигли хлопці повернутись до режиму підготовки?

- Перший тиждень пройшов спокійно, по плану. Працювали у спрощеному режимі, проводили по одному тренуванню в день. Зараз перейшли на дворазові тренування.

- Переглядові гравці з перших днів тренуються з командою, та вже навіть встигли провести двосторонній матч, як наразі розцінюєте рівень їх підготовки?

- Деяких хлопців ми залишили, далі переглядаємо їх можливості. Але тримаємо зв'язок з тими, хто поїхав додому. Можливо, когось із них покличемо пізніше, тому що зараз вже приїхала друга група переглядових.

Хто буде виглядати кращим, тих ми й залишимо. Є позиції, які ми хочемо посилити. У нас дуже хороша атмосфера всередині команди, плюс деякі хлопці серед новачків знають один одного.

- До яких матчів команда готується перед турніром в Маріуполі?

- У нас заплановано три спаринги й одна двосторонка. Найближчі суперники – «Лозуватка», «Олександрія» U-19 та «Інгулець» U-19. Але зараз такі погодні умови, що можливо будуть внесені корективи в розклад спарингів.

- Розкажіть більш детально про турнір в Маріуполі, що це за турнір й чи відомі команди, які будуть нашими суперниками?

- Це турнір пам'яті Віктора Євгеновича Прокопенка. По командах остаточного списку немає, але знаю точно, що будуть такі клуби як «Маріуполь» U-19, «Металіст 1925» U-19, «Яруд».

- Які цілі та плани ставите на цей сезон?

- Плани та завдання, насамперед, це підготовка футболістів для першої команди. Я вірю, що ті нашы молоді хлопці, яких Олександр Бабич візьме на збори, добре себе проявлять й найближчим часом вони будуть в обоймі першої команди.

Ну і, звичайно, у нас навесні дев'ять матчів, в яких потрібно показати гарний футбол, а далі однозначно виходити до стикових матчів та у фінальну частину змагань!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru