Віталій Віценець: Прикра поразка, але рухаємося далі

Віталій Віценець: Прикра поразка, але рухаємося далі}

Після виїзного матчу криворізького «Кривбасу» U-19 проти Коледжу Бубки U-19 із Бахмуту – 1:2 старший тренер та футболісти нашої команди прокоментували гру.

Віталій Віценець, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Прикра поразка. Говорили хлопцям що повинна бути повна концентрація на грі, тому що бувають матчі, коли команди у нижній частині турнірної таблиці підносять сюрпризи. Так воно і вийшло. Говорили, попереджали, гравці десь не зрозуміли, щось не почули, у підсумку поразка: прикро, але рухаємося далі.

- Можливо перемога 5:0 у попередньому матчі надала хлопцям не впевненість, а самовпевненість ?

- Деякі хлопці вийшли на поле, думаючи, що вони на класі обіграють суперника, але класу ще не вистачає. Також не вистачає майстерності. Наша вина у такому результаті теж є абсолютно. Десь потрібно було дати можливість хлопцям з лави пограти з суперником слабшим.

А що команда суперника… Три рази перейшла центр поля і забила два м'ячі. У нас не було концентрації ні в атаці, ні в обороні. Забивай на початку матчу, а моменти були… Все склалося б інакше, зараз вже точно нічого не зробиш, тому рухаємося далі.

- Сильна зброя U-19 це стандартні положення, а сьогодні команда у першому таймі не виконала жодного.

- Так, взагалі не могли подати жодного штрафного, навіть нормальної передачі зробити. Сьогодні не пішла ні гра, ні стандарти, ні флангові передачі. Були впевнені, мабуть, що зараз заб'ємо, зараз заб'ємо…

- Якщо команда проводить домашні матчі на штучному полі, а сьогодні грала на натуральному, це якось вплинуло?

- Поле для всіх однакове. Але все ж оборонятися на цьому полі набагато легше, але треба виходити і проявляти бійцівські якості, більше рухатися, а не ходити по полю розповідати, і не пхати один одному.

Сьогодні не було колективу на полі. Наша вина абсолютно, прикра поразка, але рухаємося далі. Наступний матч буде хороший: принципове дербі, подивимося.

Максим Мисляй, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Тренери перед грою попереджали про те, що буде дуже важка гра, потрібен настрій, але, мабуть, вийшли розхлябаними, не реалізували свої моменти. На останніх хвилинах пенальті поставили, й взагалі програли.

- Пенальті, на твій погляд, був?

- Я був далеко від того моменту, й не бачив, але це рішення арбітра. Товариш каже, що м'яч потрапив в руку.

- Те що ви сьогодні грали на натуральному газоні, а не на штучному, якось вам заважало чи допомагало ?

- М'яч трохи дробив, але ми повинні виходити й показувати свою гру. Плюс ми до гри тренувалися на натуральному полі, тому ніяких виправдань не повинно бути.

Андрій Демиденко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Сьогодні перегравали суперника, забили гол, думали ще заб'ємо, але бачите як склалося. Дві атаки й два м'ячі пропустили, пенальті, гра рукою була все-таки. Рухаємося далі, наступна гра буде дуже важлива для нас, суперник непростий та й турнірна таблиця після цієї гри нас не сильно влаштовує, будемо перемагати

- Чи психологічно не тиснуло, що команда займає перше місце?

- Увесь тиждень нам говорили про те, що легко не буде, конкретно не по грі, а психологічно. Хтось вийшов з одним настроєм, хтось з іншим. Певно думали зараз в першому таймі заб'ємо кілька голів, а на другий тайм будуть заміни й все буде добре…

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru