Віталій Віценець: Турнір у Маріуполі пройшов на хорошому рівні

Віталій Віценець: Турнір у Маріуполі пройшов на хорошому рівні}

Старший тренер криворізького «Кривбасу» U-19 Віталій Віценець підвів підсумки зимового турніру у Маріуполі, де його підопічні зайняли п’яте місце.

- Загалом, конкретним завданням було переглянути певних хлопців. Я задоволений, що за сім днів зіграли п'ять матчів, отримали певне навантаження. Хороший турнір, гарні умови. У нас йде підготовка. Так, десь програли, але цілі на цей турнір у нашої команди були інші.

- Чи задоволені організацією та проведенням зимового турніру?

- Звичайно, все було на вищому рівні. Є манеж, тут всі умови, аб проводити хороші змагання. Взимку тут можна організовувати змагання також між клубами ПФЛ, які не мають змоги вирушити на збори до Туреччини.

- Наразі йде підготовка до нового сезону йде повним ходом. Які плани надалі?

- Після Маріуполя тиждень потренуємось у Кривому Розі. Потім плануємо спаринг у Дніпрі й вирушимо на збори до Мункача на 11-12 днів. Там проведемо чотири матчі з командами Другої ліги.

- Чотири гравці вашої команди поїхали на турецький збір із головною командою клубу…

- Так, це Дмитро Чернявський, Данило Панов, Олександр Мусолітін й Володимир Вілівальд. Для хлопців це, насамперед, аванс, і це означає, що в першому колі вони проявили себе добре, тому, звісно, за них хвилююсь. Впевнений, що вони покажуть себе з найкращого боку.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru