Віталій Віценець: У кожному матчі є проблеми з реалізацією

Віталій Віценець: У кожному матчі є проблеми з реалізацією}

Після матчу 8 туру чемпіонату U-19 у Першій лізі «Кривбас» U-19 – ДЮСШ-1 U-19 (0:3) представники червоно-білих прокоментували підсумки гри.

Віталій Віценець, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Програли хорошому супернику, організованій команді. У першому таймі гра вирішилась, рахунок 0:3. За перший тайм не можу висловити хлопцям ніяких претензій: за самовіддачу, за бажання, за ті моменти, які вони створили…

А от команда суперника перейшла поле три рази, завдала три удари й в результаті тричі забила. Ми свої моменти не реалізували, плюс я не говоритиму про те, що потрібно було ставити пенальті на початку матчу, чистий 11-метровий у ворота ДЮСШ-1, коли м’яч влучив у руку захиснику…

Команда забила три, а ми жодного. А ось другим таймом незадоволений взагалі. Казав хлопцям, давайте витягнемо матч, нічого страшного не трапилось, треба тільки постаратися забити швидкий гол. Але вони виявилися не готові до такого розвитку подій. Що ж, рухаємось далі.

Так, є проблеми з реалізацією в кожному матчі, можливо, десь психологічно хлопці не готові в плані віку, але повторюся, рахунок 0:3 не відповідав малюнку грі абсолютно.

Ігор Гаврилиця, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Налаштовувалися на поєдинок, але програвати в три м'ячі не можна. Така поразка нічого не вирішує, треба рухатися далі. Так, підвели тренерів, керівництво… Ми намагатимемося далі працювати та готуватися до виїзду.

Є деякі проблеми: у нашого центрального захисника червона картка, у капітана перебір попереджень. Ще як мінімум у двох травми і один сьогодні у грі отримав травму… Будемо старанно працювати надалі, аби реабілітуватися перед нашими вболівальниками.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru