Віталій Віценець: Виграли боротьбу - виграли матч

Віталій Віценець: Виграли боротьбу - виграли матч}

Після матчу 9 туру чемпіонату U-19 у Першій лізі «Авангард» U-19 - «Кривбас» U-19 (0:5) представники нашої команди підсумували гру.

Віталій Віценець, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Непростий суперник, непросте поле, через такий стан поля комбінувати через короткий та середній пас важко. Плюс у нас після минулого матчу багато хлопців у лазареті. Взяли чотирьох нових хлопців: трьох з U-16, одного з U-17. Талановита молодь: один забив сьогодні, інший віддав гольовий пас.

У такому складі готувалися тиждень, всього сім-вісім футболістів. Було незвично, побоювалися за цю гру, але хлопці вийшли, молодці. Тут головне проявити характер, виграти боротьбу, підбирання, грати через фланги; в принципі усі м'ячі так і забили.

- Після минулого матчу потрібно було психологічно налаштовувати футболістів?

- Ні, не треба, хлопці були готові, просто засмутилися через невдачу. Ми відклали теорію та розмову на потім; зараз багато захворіло, багато травмованих.

- Сьогодні завершилася перша частина чемпіонату, які подальші плани у команди?

- Дамо три-чотири вихідних, адже потрібно, щоб усі одужали й тренуватимемося до грудня, а потім будуть канікули, відпустка. У новому сезоні хочемо однозначно потрапляти на стики, а там далі боротися за призові місця.

Іван Маціюк, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Можу сказати, що перший тайм був й справді важкий, не могли звикнути до поля, потім у перерві ми змінили гравців, зробили заміни й почали більше грати через фланги, тому більше забили у другому таймі. Результат по грі сьогодні.

Володимир Вілівальд, захисник ФК «Кривбас» U-19, автор дублю:

- Грали тільки на перемогу, як бачите. На такому полі важко грати в короткий пас, тому ми грали через довгі передачі. Задоволені, що вдалося виграти з великим рахунком. Ми виконали установку тренера, грали через боротьбу, через фланги, реалізували всі свої моменти.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru