Визначилась переможниця проекту КАСТИНГ від ФК "Кривбас"!

Визначилась переможниця проекту КАСТИНГ від ФК "Кривбас"!}

Ось і завершився масштабний проект від ФК «Кривбас» - КАСТИНГ. Шоу, яке тривало майже три місяці, і за цей час стало дуже популярним серед вболівальників. Разом з вами ми обирали нову клубну ведучу. І тепер можемо підсумувати: Поліна Різник – переможниця проекту!

Нагадаємо, Кривбас оголосив кастинг 31 жовтня. Проект, навколо якого виник чималий ажіотаж, ми отримали майже півсотні анкет з різних куточків України, та навіть інших країн – Польщі та Словаччини. З різних причин не всі змогли приїхати до Кривого Рогу на кастинг. До фінального етапу відбору зуміли дістатись 23 учасниці.

Команда медіа відділу червоно-білих провела більш ніж 50 годин у безперервній знімальній роботі. Учасниці відбору відвідали більше 10 локацій, пройшли через важкі випробування, спеціальні завдання, спілкувались з футболістами, футболістками та керівництвом ФК «Кривбас». В організації та проведенні зйомок були задіяні 15 івент-, фото- та відеоспеціалістів. Було відзнято більше 15 ТБ матеріалу, зроблено більше 4000 фотографій. Більше 5 тисяч переглядів зібрав спеціальний випуск Kryvbas News, у якому ведучими були саме конкурсантки.

Всього ж глядачі побачили 8 епізодів шоу, а також спецвипуск. І ми маємо високі результати: більше 200 000 переглядів в YouTub з охопленням більше ніж 500 000 в інших соцмережах. Близько 50% цих показників - унікальна аудиторія. Наш проект дивились не тільки в Україні, а також в інших країнах світу: Польщі, Німеччині, США, Великій Британії, Словаччині, Хорватії.

Вітаємо Поліну у великій червоно-білій родині! Наш спільний шлях тільки починається, і вже цієї пʼятниці чекайте перший у новому сезоні FCKK News з новою ведучою!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru