Владислав Фундук: В U-19 підібралася сильна команда

Владислав Фундук: В U-19 підібралася сильна команда}

Захисник криворізького «Кривбасу» U-19 Владислав Фундук, один із літніх новачків команди, розповів про виступ у першій половині сезону.

- Владе, розкажи про роботу в команді, як хлопці, як колектив?

- У команді почуваю себе відмінно, мені дуже подобається колектив, комфортно працювати з хлопцями. Партнери можуть проявляти на полі не тільки командні дії, але й індивідуальні. У нас підібралася сильна команда.

- Чи відчувається конкуренція у «Кривбасі» U-19?

- У нас є дуже хороша конкуренція в команді, за рахунок цього ми отримуємо великий досвід. Хлопці можуть продемонструвати індивідуальні якості та зіграти на різних позиціях, в цей момент створюється жива конкуренція за місце у складі.

- Найскладніша гра за сезон була проти кого, на твою думку?

- Проти команди коледжу Сергія Бубки: дуже прикра поразка для нас. Ми повністю перегравали суперника, але пропустили внаслідок своїх же помилок, довго не могли забити, були проблеми з реалізацією. Ця поразка сильно вплинула на нас у той день, але капітан й тренери нас всіх підтримали та сказав, що наші перемоги попереду.

- Згадай, чи довго думав над пропозицією переходу до «Кривбасу» U-19?

- Коли з'явилася пропозиція поїхати на перегляд до Кривого Рогу, я, не думаючи, одразу погодився. Давно знав цей клуб, пам'ятаю його ще з часів гри в УПЛ. Дуже хороший клуб, із традиціями. Щасливий, що потрапив у цю команду. Особливо був радий, коли дізнався про те, що нас тренуватиме Віталій Володимирович Віценець.

- Які цілі Віталій Віценець ставить перед вами на другу половину чемпіонату?

- Віталій Володимирович ставить за мету вибитися в лідери, вийти з групи та виграти чемпіонат U-19 у Першій лізі. Наша команда дуже мотивована й всі гравці готові показати свою найкращу гру. Впевнений, у другій частині чемпіонату України ми покажемо хороший результат, адже в усіх в колективі амбітні цілі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru