Володимир Баєнко: Хочу привітати вболівальників з підписанням Дібанго

Володимир Баєнко: Хочу привітати вболівальників з підписанням Дібанго}

Генеральний директор криворізького «Кривбасу» Володимир Баєнко – про перехід камерунського захисника Івана Дібанго.

- Володимире Володимировичу, трансфер Дібанго – один з найкращих в історії відродженого «Кривбасу»?

- Хочу привітати наших вболівальників з цим підписанням. Ми скористались опцією викупу у контракті. Радіємо, що вдалось це зробити.

- Як багато наразі значить Іван Дібанго для нашого Клубу?

- Іван був одним з перших легіонерів після першого сезону «Кривбасу» в УПЛ. За цей час він дуже добре влився в нашу команду. У нас кожен гравець важливий, але Іван в команді вже довгий час, тому ми з великою любовʼю підписали з ним повноцінний контракт.

- На який строк підписано контракт? Чи були перепони перед цим підписанням?

- До літа 2026 року. Робота по цьому трансферу велась більше року. Хочу висловити подяку за допомогу у цьому трансфері «Левадії», а також її президенту Віктору Леваді, справжньому патріоту України. Ми побудували дружні відносини, і завдяки цьому перехід став реальністю.

- І вже традиційне питання: чи очікувати вболівальникам у найближчий час ще нових підписань?

- Ми працюємо над підсиленням команди, а також над тим, аби зберегти важливих футболістів, які себе добре зарекомендували. Щодо підсилення, то, можливо, це буде вже влітку, але у цьому напрямку ми працюємо завжди. Як сказав Юрій Вернидуб, ми завжди шукаємо гравців, які є сильніші тих, які зараз в команді. Тому що завжди повинні підтримувати високу конкуренцію у «Кривбасі». Адже наш Клуб веде боротьбу за найвищі місця в чемпіонаті України.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru