Володимир Баєнко: Ми розуміємо, хто нам потрібен та для яких цілей

Володимир Баєнко: Ми розуміємо, хто нам потрібен та для яких цілей}

Генеральний директор криворізького «Кривбасу» Володимир Баєнко прокоментував підписання зіркових новачків: захисника Віталія Вернидуба та півзахисника Дмитра Хомченовського, які раніше вже виступали за наш клуб.

- Володимире Володимировичу, наскільки важко займатися трансферами під час війни?

- Зараз усі клуби знаходяться в однакових умовах. Ми зіштовхнулися з тим, що наразі не можемо запросити легіонерів. Багато хто не хоче їхати до України, тому що зараз іде війна. Але ми працюємо. Продовжуємо працювати ще з початку року, робота не зупинялась: ми постійно були у пошуку. Тому зараз ми розуміємо, хто нам потрібен та для яких цілей.

- «Кривбас» підписує гравців з ім’ям: Хомченовського, Вернидуба, інших. Яка стратегія клубу на цей сезон?

- У нас є чіткий план. Ми обговорили все разом із президентом, головним тренером. Ми повинні будувати команду не на один рік, а на довгий термін. Тому без відомих, досвідчених виконавців це зараз неможливо, й без молоді також. Потрібен баланс, до якого прагнемо: це досвід, молодь та гравці продуктивного віку - 25-28 років.

- Наскільки важко зараз запросити футболіста з ім’ям з клубу, який виступав у Лізі Європи, до клубу-дебютанту УПЛ?

- Безпосередньо ці два трансфери - заслуга, у тому числі, Юрія Вернидуба, це його праця. Він сказав, що допоможе: подзвонить та домовиться. У нас колективна робота. Є скаути, які надають нам інформацію по гравцях. Усі працюють на один результат. Перед нами стоять завдання, й ми до них прагнемо.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru