Володимир Баєнко: Першочергове завдання - створення сильної команди, щоб вигравати

Володимир Баєнко: Першочергове завдання - створення сильної команди, щоб вигравати}

Продовжуємо серію публікацій інтервʼю учасниць популярного проекту КАСТИНГ від медіа-відділу нашого Клубу з представниками червоно-білої родини «Кривбас». Генеральний директор Клубу Володимир Баєнко відповів на питання Аріни Євдокименко. Найактуальніші моменти бесіди до вашої уваги.

- ФК «Кривбас» та ЖФК «Кривбас» - в лідерах чемпіонату України. За рахунок чого вдається тримати високу планку?

- У нас ще є Академія, U-19, інші вікові категорії, які йдуть на високих позиціях в своїх турнірах. Вважаю, в першу чергу, за рахунок того, що нас всіх обʼєднує одна мета. У нас є чудовий президент Костянтин Караманіц, наш лідер, який контролює увесь процес. Ми ж як менеджери, робимо усе, щоб для наших футболістів та футболісток були створені найкращі умови.

Прагнемо все робити на найвищому рівні, звідтіля й хороші результати, це все в комплексі. Але, в першу чергу, завдяки кому ми можемо грати та працювати – це наші воїни Збройних Сил України. Завдяки їм ми можемо займатись тим, що любимо, грати у футбол.

- У «Кривбасі» чимало іноземців. Наскілька важлива роль легіонерів в українському футболі?

- Як я вже казав неодноразово, вважаю, що кожен легіонер в українському футболі – це амбасадор України в своїй країні. У кожного з них є рідні, друзі, знайомі, підписники у соцсторінках. І всі вони таким чином дізнаються, що Україна бореться, живе та перемагає. І що ми сто відсотків переможемо. Інформаційно цей момент дуже важливий для всієї України. Також легіонери створюють гідну конкуренцію в команді та допомагають нам досягати результатів.

- Зараз вся Україна переживає важкий час. Як «Кривбасу» вдається переконувати легіонерів приїжджати в команду?

- У кожного іноземця є своя власна історія. Так, це нелегко, але це наша робота. До процесу трансферу долучається головний тренер. Коли до нас приїхав Драган Ловріч, вслід за ним через деякий час – Ріфет Капіч. Завдяки Капічу приїхав Хрвоє Іліч. Вони усі спілкуються між собою. Ця ж історія з Іваном Дібанго, Джихадом Бізіманою. На відео перед переходом ми показували їм нашу базу, місто. Наше першочергове завдання – створення сильної команди, щоб вигравати. Для цього ми працюємо.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru