Володимир Баєнко: Підписали трьох новачків, й по цих трансферах працювали ще з літа

Володимир Баєнко: Підписали трьох новачків, й по цих трансферах працювали ще з літа}

Генеральний директор криворізького «Кривбасу» Володимир Баєнко прокоментував останні кадрові зміни у команді.

- У «Кривбасу» наразі три новачки - Луньов, Приходько, Бескаравайний. Наскільки важко було спрацювати так, аби запросити цих виконавців до команди?

- Особисто я вірю у кожного хлопця. Усі наші трансфери проходять за згодою усіх сторін, тобто новачок повинен підходити Юрію Миколайовичу, підходити з фінансової точки зору, підходити нам медійно. Взагалі коли враховані усі ці сторони, то це дуже добре.

Наразі у «Кривбасі» вже пʼять криворізьких вихованців - Шевченко, Рябов, Приходько, Стецьков, Бескоровайний, і це дуже добре. Ми підписали трьох молодих футболістів, й по цих трансферах працювали ще з літа.

Для криворізького клубу це дуже важливо, щоб грали саме вихованці криворізького футболу. Люди, які народились у Кривому Розі – це як хребет команди. Їх усі тут знають, й вони будуть прославляти «Кривбас». Після перемоги України вболівальники повернуться на стадіон, й вони будуть підганяти вперед саме «своїх» хлопців, криворізьких гравців. Тому вони не мають права грати погано (посміхається).

- Який з цих трансферів був найважчим?

- Кожен трансфер важкий. У нашій ситуації, коли почалась повномасштабна війна, кожен трансфер - це дуже непросто. Процес проходить складніше, ніж до війни. Ти починаєш цінувати той час, поки трансфер проходить. Ніхто ніколи не думав, що Кривий Ріг буде близький до лінії бойових дій. Тобто це одна з причин, коли футболісти можуть нам відмовити.

Ми намагаємось зробити так, аби усі футболісти у нашому клубі прогресували та розвивались. Але близькість фронту грає свою роль. З легіонерами також складно. Кожен легіонер - окрема історія. Якщо легіонер повертається до клубу, отже ми все робимо правильно.

- Ще можемо очікувати на трансфери від «Кривбасу»?

- Трансферна кампанія ніколи не завершується. Коли усі думають, що ми відпочиваємо, ми працюємо. Трансферне вікно офіційно відкривається 31 січня. Але перемовини та скаутінг ведуться 365 днів поспіль, 24 години на добу. Думаю, ще декілька новачків у нас буде.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru