Володимир Баєнко: Працюємо над тим, щоб підсилити ще одну ланку

Володимир Баєнко: Працюємо над тим, щоб підсилити ще одну ланку}

Генеральний директор криворізького «Кривбасу» Володимир Баєнко відповів на питання клубної пресслужби про трансфери, майбутнє жіночої команди Клубу, адаптацію новачків, інтерес до Іллі Волошина.

Про приїзд Ядома Конаду

- Два тижні тому Конаду отримав українську візу. Наразі подали документи на транзитну Шенгенську візу. Все на фінальній стадії. Найближчим часом Конаду прибуде до України. Намагаємось встигнути, щоб він приїхав до нас в Іспанію.

Про адаптацію Твердохліба і Микитишина

- Це молоді гравці, на яких ми розраховуємо у довгостроковій перспективі. Адаптація новачків проходить непогано. У Артура трохи краще, адже він вже грав за «Кривбас» та знає вимоги тренерського штабу. Все йде за планом.

Про підписання нових гравців

- Ми займаємось цим питанням, хочемо підсилити ще одну ланку. Гадаю, найближчим часом ви все дізнаєтесь. Думаю, у нас все вийде.

 Про інформацію в ЗМІ про інтерес «Кривбасу» до воротаря Іллі Волошина

- Волошин – вихованець дніпровського спортивного коледжу, з яким у нас підписаний Договір про співпрацю. Він завжди випускав багато талановитих вихованців. Через повномасштабне вторгнення окупантів ми підписали угоду із затримкою. Раніше ж багато гравців коледжу виїхали за кордон, Ілля Волошин один з них.

Ми намагались повернути його до родини «Кривбас», робили все можливе для цього. Але хлопець зробив свій вибір, залишившись в Іспанії. Я бажаю йому тільки успіху. Працюємо над тим, аби таких талановитих футболістів як Ілля Волошин в нашій Академії було все більше і більше. І вже саме з «Кривбасу» вони будуть переходити до «Реалу» та інших європейських грандів.

Про майбутнє ЖФК «Кривбас»

- Наша стратегія у цьому напрямку – виховання та розвиток юних гравчинь. Ми попрацювали над омолодженням ЖФК «Кривбас». Налаштовані вибудувати правильну систему розвитку та продажу футболісток і футболістів. Тому зараз є певні внутрішні зміни в жіночій команді, донесли цю інформацію до тренерського штабу. Продовжимо розвивати жіночий футбол у «Кривбасі» та Україні в цілому. Впевнений, через деякий час усі побачать, що ми зробили правильний крок.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru